Τι στεναχώρησε τον πρίγκιπα Louis στο Wimbledon;

H Kate Middleton αποκάλυψε τον λόγο που έκανε τον πρίγκιπα Louis να στεναχωρηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William παρακολούθησαν τον τελικό του Wimbledon με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, πρίγκιπα George και πρίγκιπα Charlotte. Η κόρη του ζευγαριού μάλιστα κατάφερε να γίνει viral με τις γκριμάτσες της κατά τη διάρκεια του αγώνα του Carlos Alcaraz ενάντια στον Novak Djokovic αντικαθιστώντας επάξια τον πρίγκιπα Louis που δεν ήταν μαζί τους. 

Ο λόγος της απουσίας του πρίγκιπα Louis 

Ο Βενιαμίν της οικογένειας φαίνεται πως στεναχωρήθηκε που δεν ήταν στον αγώνα. Η Kate Middleton ανέφερε, σύμφωνα με το PA News, ότι "ο Louis ήταν πολύ αναστατωμένος που δεν θα ερχόταν". Και πρόσθεσε: "Είναι η πρώτη φορά για την Charlotte, ο George ήρθε και πέρυσι. Το παρακολούθησαν με ενθουσιασμό". Ο 5χρονος πρίγκιπας Louis είναι αρκετά μικρός για να καταφέρει να παρακολουθήσει έναν αγώνα τένις. 

H πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε, επίσης, ότι ο μικρότερος γιος της εξασκείται για ball boy. Ένα από τα ball boy του Wimbledon, ο Joel, ανέφερε ότι η Kate μοιράστηκε μαζί του ότι o Louis "προσπαθεί να σταθεί και να είναι σοβαρός όπως εμείς. Προσπαθεί να σταθεί και όπως στεκόμαστε εμείς στο πίσω μέρος του γηπέδου και δίπλα στους παίκτες". 

Η Kate Middleton και η βασίλισσα Καμίλα υπήρξαν ball girls

Η Kate Middleton, που είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, έκανε στις αρχές Ιουνίου, ενόψει του πρωταθλήματος, προπόνηση με τα ball girls και τα ball boys. Μαζί της ήταν και ο θρύλος του αθλήματος Roger Federer. 

Τη θέση αυτή κατείχε στο παρελθόν, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, η βασίλισσα Καμίλα που ήταν ball girl στο Queen's Club Championships. "Θυμάμαι να το κάνω 100 χρόνια πριν στο Queen's. Είναι αρκετά δύσκολο να το κάνεις σωστά" ανέφερε χαρακτηριστικά. Ίσως, λοιπό, στο μέλλον δούμε και τον πρίγκιπα Louis να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας και της "γιαγιάς" του. 

Διαβάστε Επίσης