Τι κοινό έχουν όλες οι πρώην σύντροφοι του Brad Pitt

Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow μοιράζονται αυτό το χαρακτηριστικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt ήταν και παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η πρόσφατη παρουσία του στο τουρνουά τένις του Wimbledon, εκτός από τον θαυμασμό των γυναικών, προκάλεσε ερωτηματικά και για το πως διατηρεί τόσο νεανική την επιδερμίδα του στα 59 του χρόνια. Προφανώς, τα γονίδια αλλά και το lifestyle συμβάλουν στην εικόνα ενός προσώπου, αλλά όπως θα ισχυριστεί σε άρθρο της Daily Mail, η αισθητικός Dr Tara Francis, με αφορμή την εμφάνισή του σταρ στο  Wimbledon, "μπορεί η επιδερμίδα του Pitt να ήταν πάντα καθαρή και λαμπερή, αλλά φαίνεται ότι έχει ενισχύσει αυτή τη λάμψη με θεραπείες".

Το ίδιο, ωστόσο, άρθρο καταλήγει σ' ένα ακόμα συμπέρασμα: ότι όλες οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού μεγαλώνουν με χάρη. Τόσο η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie, με τις οποίες υπήρξε παντρεμένος, όσο και η Gwyneth Paltrow με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος, είναι γυναίκες που ο χρόνος μοιάζει να μην της αγγίζει καθώς διανύουν την 5η δεκαετία της ζωής του. 

Η Jennifer Aniston, που πήρε διαζύγιο από τον Pitt το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου, διατηρεί στα 54 της χρόνια μία πολύ κομψή σιλουέτα και νεανική επιδερμίδα. Η ίδια κατά καιρούς έχει αποδώσει την καλή ποιότητα της επιδερμίδας της στα "ελληνικά γονίδια", ενώ φυσικά ακολουθεί έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει ειδική διατροφή και εντατική άσκηση. 

Τι κοινό έχουν όλες οι πρώην σύντροφοι του Brad Pitt

H 50χρονη Gwyneth Paltrow, από την άλλη, τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε health guru, αν και οι πρακτικές και τα προϊόντα που λανσάρει μέσω του lifestye brand της Goop συχνά έχουν διχάσει και αμφισβητηθεί. Πάντως, η ίδια επιμένει σ' ένα υγιεινό τρόπο διατροφής απαλλαγμένο πλήρως από τη ζάχαρη, το αλκοόλ, τη καφεΐνη, τη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, τη σόγια και συγκεκριμένα λαχανικά όπως οι πατάτες. Η δίαιτα στην οποία έχει καταλήξει ότι της ταιριάζει και ακολουθεί είναι η paleo, ενώ γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Επίσης, η Paltrow έχει υιοθετήσει ένα εντελώς φυσικό look αναφορικά με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, ακόμα και στο κόκκινο χαλί, με χαρακτηριστική την εμφάνισή της με γκρίζες ρίζες στα μαλλιά της στις Χρυσές Σφαίρες του 2020.

Gwyneth Paltrow

Λιγότερο εξωστρεφής με τη δημόσια ζωή της από τις δυο προηγούμενες σταρ, η 48χρονη Anglina Jolie, που ήταν μαζί με τον Brad Pitt για 12 χρόνια, παραμένει μία από τις πιο όμορφες και λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ. Αν και την ενδιαφέρει να επικεντρώνει στις συνεντεύξεις της στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, η Jolie έχει μιλήσει για στο παρελθόν για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι έχει την ίδια δερματολόγο από την εποχή που ήταν παιδί.

Η Rhonda Rand, η δερματολόγος της, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι η Jolie έχει κληρονομία την πολύ καλή επιδερμίδα της μητέρας της και ότι είναι φυσικά όμορφη, χωρίς να χρειάστηκε ποτέ να κάνει πολλά. Η βασική της φροντίδα επικεντρώνεται στην καθημερινή χρήση αντηλιακού, στον καλό καθαρισμό, στη χρήση αντιοξειδωτικών και φυσικών καλλυντικών προϊόντων. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι πέρασε αρκετά νωρίς από εμμηνόπαυση λόγω του ότι προχώρησε στην αφαίρεση των ωοθηκών της ως φορέας του γονιδίου που είναι υπεύθυνο για την εκδήλωση καρκίνου - από τον οποίο πέθανε και η μητέρα της, Marcheline Bertrand, η Jolie κατάφερε να διατηρήσει νεανική την επιδερμίδα της χάρη στη συνέπεια που επιδεικνύει για τη φροντίδα της.

Angelina Jolie