Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα | Έφτασαν με άμαξα σε έκθεση λουλουδιών

Η σχεδιάστρια που επέλεξε η βασίλισσα Καμίλα και όσα έγιναν στην επίσημη εμφάνιση στο Sandringham.

Η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει φτάσει αφού είθισται να κάνουν παύση από τα επίσημα καθήκοντά τους ανάμεσα σε Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε βέβαια μία εξαίρεση για μία ακόμη επίσημη εμφάνιση. Βρέθηκε μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα στην ετήσια Έκθεση Λουλουδιών στο  Sandringham.

Το βασιλικό ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην 140η χρονιά της έκθεσης η οποία ξεκίνησε από την εποχή του βασιλιά Edward. Στην περιοχή του Norfolk η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας περνάει συνήθως τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αυτή τη φορά βρέθηκαν για μία καλοκαιρινή εκδήλωση την οποία ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα τιμούν κάθε χρόνο. Οι μοναδικές χρονιές που δεν τους είδαμε ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενώ έκαναν την εντυπωσιακή τους επάνοδο την περασμένη χρονιά. 

Η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε μία από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες

Τις εντυπώσεις έκλεψε και αυτή τη φορά η παρουσία τους. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με άμαξα μετά τη στέψη. Η 76χρονη βασίλισσα επέλεξε ένα floral φόρεμα σε αποχρώσεις του πράσινου με την υπογραφή της Fiona Clare. Συνδύασε το shirtdress της με διακριτικά κοσμήματα από την Monica Vinader. Η βασίλισσα Καμίλα επισκέφτηκε το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο την περασμένη Δευτέρα για να παρουσιάσει τα Βασιλικά Βραβεία για την Επιχειρηματικότητα και την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ο 74χρονος βασιλιάς συνόδευσε τη σύζυγό του με ένα μπεζ κοστούμι. 

Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα | Έφτασαν με άμαξα σε έκθεση λουλουδιών

Τι έκαναν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Sandringham

Περιηγήθηκαν σε όλους τους κήπους της έκθεσης και έκαναν κάποιες στάσεις για να μιλήσουν με royal fans αλλά και να χαιρετήσουν και κάποιους τετράποδους φίλους. Η βασίλισσα Καμίλα μύρισε τα λουλούδια, δέχτηκε μπουκέτα με τριαντάφυλλα ενώ γέλασε περνώντας από τους πάγκους με τις πίτες και βλέποντας σε μία από αυτές την προσπάθεια να μοιάζει με το πρόσωπο του  συζύγου της, βασιλιά Κάρολου.  

Διαβάστε Επίσης