Elton John | Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στο σπίτι του

O 76χρονος Elton John αναρρώνει πλέον στο σπίτι του στη Γαλλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο σπίτι του αναρρώνει ο Elton John μετά το ατύχημα που είχε. Ο 76χρονος μουσικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στις 27 Αυγούστου στο τοπικό νοσοκομείο, όπως ανέφερε εκπρόσωπός του, για προληπτικούς λόγους.

"Κάνοντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο το πρωί και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του και σε καλή κατάσταση" συνέχισε ο εκπρόσωπος του Elton John. 

O Elton John αναρρώνει στο σπίτι του

Ο μουσικός δέχεται τη φροντίδα του 60χρονου συζύγου του, David Furnish στο σπίτι τους στη Γαλλία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον 12χρονο Zachary και τον 10χρονο Elijah.

Ο Elton John ολοκλήρωσε πρόσφατα την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο Farewell Yellow Brick Road την οποία είχε αναβάλει το 2021 λόγω μιας επέμβασης που χρειάστηκε να κάνει. 

Η τελευταία του συγκινητική συναυλία

Στην Tele2 Arena της Στοκχόλμης έδωσε την τελευταία από τις 330 συναυλίες της περιοδείας του

Κλείνοντας την παράσταση με το "Your Song" και, όπως ταιριάζει, το "Goodbye Yellow Brick Road", ο Elton John ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στις περιοδείες του τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.

"Η καριέρα μου ξεπέρασε κάθε όνειρο και φαντασία. 52 χρόνια καθαρής χαράς παίζοντας μουσική, πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική; Αλλά δεν θα καθόμουν εδώ αν δεν ήσασταν εσείς", είπε ο John, σύμφωνα με την Independent. "Αγοράσατε τα singles, τα άλμπουμ και τα CD και το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράσατε τα εισιτήρια για τις συναυλίες και ξέρετε πόσο μου αρέσει να παίζω ζωντανά", ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: "Ήταν η ψυχή μου να παίζω για εσάς και ήσασταν απολύτως υπέροχοι - σας ευχαριστώ. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, παιδιά. Έχω παίξει τόσες πολλές συναυλίες, πώς θα μπορούσα να σας ξεχάσω; Είστε στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και στην ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

Διαβάστε Επίσης