Βασίλισσα Ράνια | Τι φανερώνει η τελευταία της ανάρτηση για τη σχέση της με τη νύφη της, Rajwa Al Saif

Ειδικοί αποκωδικοποιούν τις φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της Βασίλισσας της Ιορδανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως σε κάθε Royal πρόσωπο, η παρουσία της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας στο Instagram είναι προσεκτικά επιμελημένη. Κάθε της ανάρτηση "κρύβει" από πίσω ιδιαίτερη προσοχή και κάθε  βίντεο είναι επιμελώς μονταρισμένο, δημιουργώντας τη συνολική εικόνα μιας περήφανης συζύγου και μητέρας, κομψής βασίλισσας και ειλικρινούς υπέρμαχου των σκοπών που βρίσκονται κοντά στα "πιστεύω" της.

Γι' αυτό είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η βασίλισσα Ράνια επέλεξε να χρησιμοποιήσει την τελευταία της ανάρτηση για να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειάς της. Δεν ήταν ο σύζυγός της, ο βασιλιάς Abdullah Β΄, ή κάποιο από τα τέσσερα παιδιά της- ήταν η νέα νύφη της, η πριγκίπισσα Rajwa της Ιορδανίας, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Hussein τον Ιούνιο.

Η πριγκίπισσα Rajwa, αρχιτέκτονας από τη Σαουδική Αραβία, πρωταγωνιστεί στις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκαν με αφορμή τα 53α γενέθλια της Ράνιας στις 31 Αυγούστου. Η βασίλισσα γιόρτασε την επέτειο με ένα χαλαρό οικογενειακό γεύμα, όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανήρτησε στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τη Ράνια στο κέντρο ενός μακρινού τραπεζιού με αγαπημένα πρόσωπα. Στα αριστερά της βρίσκεται ο σύζυγός της, ο βασιλιάς Abdullah Β'. Στα δεξιά της; Η πριγκίπισσα Rajwa, η οποία φαίνεται να κρατάει την προσοχή της πεθεράς της με ενδιαφέρουσα συζήτηση (ο πρίγκιπας διάδοχος Hussein βρίσκεται στην άλλη πλευρά της Rajwa). Ο φωτογράφος απαθανατίζει τη Ράνια να ατενίζει με αγάπη την ακτινοβόλο Rajwa, η οποία είναι άψογα ντυμένη με μια ολόσωμη φόρμα εμπνευσμένη από το σαφάρι. Αυτή η αίσθηση ενισχύεται από τη δεύτερη φωτογραφία: ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο της Ράνια και της Rajwa μαζί, με τα χέρια τους να αγκαλιάζουν η μία την άλλη.

Το μήνυμα φαίνεται ξεκάθαρο: η πριγκίπισσα Rajwa έχει την πλήρη υποστήριξη της βασίλισσας Rania καθώς ξεκινάει το επόμενο κεφάλαιο ως σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Ιορδανίας.

Διαβάστε Επίσης