Μαρία Ολυμπία | Χώρισε με τον κροίσο σύντροφό της

Η Μαρία Ολυμπία και ο Peregrine Pearson ήταν ζευγάρι από το 2020.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μαρία Ολυμπία και ο Peregrine Pearson φαίνεται πως χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης. 

Η Μαρία Ολυμπία αφαίρεσε τις φωτογραφίες του από τα social media

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση σχετικά με τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό της με τον 28χρονο κροίσο. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αφαιρέσει τις φωτογραφίες του Peregrine Pearson από τον λογαριασμό της στο Instagram. 

Διαβάστε Επίσης

Την ίδια ώρα, η Μαρία Ολυμπία πέταξε μόνο της στη Νέα Υόρκη για την Εβδομάδα Μόδας και απαθανατίστηκε στο σόου της Carolina Herrera το βράδυ της περασμένης Τρίτης. 

Πότε ξεκίνησε η σχέση της με τον Peregrine Pearson 

Η 27χρονη βαφτιστήρα του βασιλιά Κάρολου ξεκίνησε να βγαίνει με τον  γιο και κληρονόμο του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ το 2020. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μετά από κοινές τους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Σπέτσες. Μάλιστα μία από αυτές την είχε ανεβάσει ο πατέρας της Μαρίας Ολυμπίας, Παύλος. Ήταν ένα στιγμιότυπο από οικογενειακό γεύμα στο νησί του Αργοσαρωνικού στο οποίο διακρινόταν και ο Peregrine Pearson. 

Peregrine Pearson και Μαρία Ολυμπία

Οι κοσμικές εμφανίσεις και η απουσία από τα γενέθλιά της

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το πρώην ζευγάρι έκανε αρκετές κοσμικές εμφανίσεις και μάλιστα ο Βρετανός κροίσος συνόδευσε τη Μαρία Ολυμπία και στον γάμο του θείου της Φίλιππου με τη Nina Flohr, τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα. 

Διαβάστε Επίσης

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι θαυμαστές της Μαρίας Ολυμπίας και της οικογένειάς της πρόσεξαν ότι ο σύντροφός της έλειπε από τα social media της. Ο Peregrine Pearson φαίνεται να απουσίαζε και από τους εορτασμούς των 27ων γενεθλίων της τον περασμένο Ιούλιο.