Πρίγκιπας William | Τα δώρα που έφερε για τα παιδιά του από τη Νέα Υόρκη

Ο πρίγκιπας William θα ήθελε να ξανακάνει αυτό το ταξίδι με την οικογένειά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis θα πάρουν σουβενίρ από τη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας William φρόντισε να επιστρέψει με δώρα από το ταξίδι του για τα τρία του παιδιά ενώ ελπίζει κάποια στιγμή να επιστρέψει μαζί τους και με την Kate Middleton. 

Διαβάστε Επίσης

Τι πήρε ο πρίγκιπας William για τα παιδιά του

Ο 41χρονος πρίγκιπας, κατά τη διάρκεια του διήμερου ταξιδιού του στην Αμερική, επισκέφτηκε τον πυροσβεστικό σταθμό FDNY κοντά στο World Trade Center που υπέστη τεράστιες ζημιές κατά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001.

Εκεί, ο πρίγκιπας William δέχτηκε μερικά σουβενίρ για να τα πάρει μαζί του στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο Louis. Τα τρία πριγκιπόπουλα περέλαβαν μικρά πυροσβεστικά με το σήμα του πυροσβεστικού σταθμού, μολύβια, σημειωματάρια και T-shirts. 

Η βόλτα στη Νέα Υόρκη 

Φεύγοντας από τον σταθμό ο πρίγκιπας έκανε μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης συναντώντας κόσμο, ανταλλάσσοντας χειραψίες, και βγάζοντας φωτογραφίες τόσο με τους κατοίκους της πόλης όσο και με τους τουρίστες της.

Ένας από αυτούς με τους οποίους διασταυρώθηκε του χάρισε τρεις μπλούζες που έγραφαν επάνω  "I Love NY" για τα παιδιά του. Τότε ο πρίγκιπας δήλωσε πως θα ήθελε να φέρει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis "κάποια μέρα" στη Νέα Υόρκη.

Πάντως, τα τρία παιδιά του που έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες τη νέα σχολική τους χρονιά στο Lambrook School έχουν πολλά σουβενίρ από ταξίδια των γονιών τους. Από καπέλα μέχρι αρκουδάκια φέρουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton από τα ταξίδια που κάνουν με αφορμή τα επίσημα καθήκοντά τους.

Διαβάστε Επίσης