Πρίγκιπας William | Γιατί σταμάτησε να πετάει με τον Κάρολο και την Diana σε ηλικία 12 ετών

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο πιλότος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για τον πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William σταμάτησε να πετάει μαζί με τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδερφό του, πρίγκιπα Harry σε ηλικία 12 ετών. H αποκάλυψη έγινε από τον πρώην πιλότο των royals της Βρετανίας, Graham Laurie.

Υπήρχαν πολλές υποψίες μέσα στα χρόνια ότι η οικογένεια δεν πετάει μαζί και τώρα επιβεβαιώνονται. Μιλώντας σε podcast του Hello ο πρώην πιλότος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μοιράστηκε μικρές λεπτομέρειες για τις πτήσεις και τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι ο πρίγκιπας William, δεύτερος τότε σε σειρά διαδοχής για τον θρόνο, θα ξεκινήσει να πετάει με διαφορετικό αεροσκάφος από την υπόλοιπη οικογένεια. 

Όταν ο πρίγκιπας William άρχισε να πετάει μόνος του 

Ο Graham Laurie μίλησε και για τα ταξίδια που έκανε η τετραμελής οικογένεια στη Μεσόγειο για τις διακοπές της και τις περιόδους που πετούσαν μαζί. "Οι πτήσεις που έκανα εγώ ήταν κυρίως αυτές που πήγαιναν στη Μεσόγειο" περιέγραψε. Πετούσαν ο τότε πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Diana, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μέχρι που ο τελευταίος έγινε 12 ετών. "Από εκεί και έπειτα έπρεπε να αλλάξει αεροσκάφος και μπορούσαμε να πετάμε όλοι μαζί όταν ήταν νεότεροι με τη γραπτή άδεια της βασίλισσας" συμπλήρωσε ο Laurie.

Διαβάστε Επίσης

Και συνέχισε: "Οπότε αυτό που κάναμε τελικά, όταν ο William έγινε 12, πετούσε κανονικά με ένα 125 από το Northolt και εμείς πετούσαμε με ένα 146 ή Andover με τους υπόλοιπους τρεις". Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση που πήραν το 1994 ο Κάρολος και η Diana πρόσθεσε: "Μέχρι τότε, πιθανότατα σκεφτόντουσαν ότι θα ήταν δύσκολο για εκείνον να ταξιδεύει μόνος του. Αλλά παρόλα αυτά, αυτό έκαναν". 

Πότε σταμάτησε ο Κάρολος να πιλοτάρει

Κατά τη διάρκεια του poadcast αποκάλυψε επίσης ότι ο Κάρολος σταμάτησε να πιλοτάρει μετά από ένα παρολίγον ατύχημα. Ήταν το ταξίδι που θα έκανε ο πρίγκιπας William την ημέρα που πέθανε η μητέρα του και θα έκαναν γεύμα έκπληξη στον αέρα στην πριγκίπισσα Άννα. 

Διαβάστε Επίσης