Πριγκίπισσα Charlene | Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τις διαρκείς φήμες χωρισμού, η πριγκίπισσα του Μονακό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στο νοτιοαφρικανικό πρακτορείο News24, στην οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή σήμερα δίνοντας τη δική της απάντηση στις φήμες χωρισμού. 

Η Charlene, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, μίλησε για τον γάμο τους, αφού πρώτα αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - μια κίνηση που οδήγησε σε εικασίες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους. Ωστόσο, η Σαρλίν του Μονακό εξήγησε ότι ο λόγος ήταν απλός: τα παιδιά της μεγαλώνουν και θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική τους ζωή. 

Η 45χρονη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011, τα οκτάχρονα δίδυμα πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπα Jacques. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, η πολυσυζητημένη Charlene δήλωσε ότι θέλει να κρατήσει τα δίδυμα μακριά από την "πίεση" της δημόσιας ζωής. Σχολίασε επίσης ότι είναι "ευγνώμων" που το ζευγάρι θα έχει πάντα ο ένας τον άλλον. 

Συνεχίζοντας να μιλάει για τον γάμο της, η πριγκίπισσα είπε ότι δεν ξέρει από πού προέρχονται οι φήμες για ένταση μεταξύ του ζευγαριού, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές, χαρακτηρίζοντας τες "εξαντλητικές". 

"Βρίσκω τις φήμες σχετικά με τον γάμο μου κουραστικές και εξαντλητικές", ανέφερε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων. 

Διαβάστε Επίσης