Michelle & Barack Obama | Οι φωτογραφίες που επέλεξαν για να γιορτάσουν τα 31 χρόνια γάμου

Η Michelle και ο Barack Obama μοιράστηκαν και τις σκέψεις τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώην Πρώτη Κυρία και ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής έχουν πολλούς λόγους για να δέχονται συγχαρητήρια. Όχι μόνο κατάφεραν να κρατήσουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα σκάνδαλα αλλά γιορτάζουν και 31 χρόνια γάμου. Η Michelle και ο Barack Obama φρόντισαν να στείλουν δημόσιες ευχές ο ένας στον άλλον ανεβάζοντας τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram τους. Σε αυτά βλέπουμε μάλιστα το ζευγάρι να είναι με ασορτί σύνολα. 

"Χαρούμενη επέτειο, γλυκιά μου! Michelle, είσαι πανέξυπνη, ευγενική, αστεία  και όμορφη -και είμαι τυχερός που σε αποκαλώ δική μου" σημείωσε ο Barack Obama κάτω από τη δική του φωτογραφία στην οποία το ζευγάρι φοράει μπλε σύνολα. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής έχει ολοκληρώσει το look της με μία Bottega Veneta τσάντα. 

Στη δική της φωτογραφία η Michele Obama επέλεξε πιο ουδέτερα χρώματα. Εκείνη φαίνεται να φοράει ένα πλεκτό φόρεμα κι εκείνος κοντομάνικο πουκάμισο με ανοιχτόχρωμα παντελόνι. 

"31 χρόνια και μια ζωή ακόμη να διανύσουμε. Λατρεύω να ζω τη ζωή με εσένα στο πλευρό μου Barack" σημείωσε στη λεζάντα. "Χαρούμενη επέτειο, αγάπη". 

Οι Obama τηρούν τη συγκεκριμένη συνήθεια με τις δημόσιες ευχές σε κάθε τους επέτειο. Για αυτή των 30 χρόνων είχαν επιλέξει να μοιραστούν φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους. 

Διαβάστε Επίσης