Πρίγκιπας Αλβέρτος | Το ταξίδι αναψυχής στη Ρώμη χωρίς την πριγκίπισσα Charlene

Ο λόγος που ο πρίγκιπας του Μονακό βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας χωρίς τη σύζυγό και τα παιδιά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να ήταν γεμάτος από κοινές εμφανίσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου με την πριγκίπισσα Charlene στο πλευρό του, όμως, ο Οκτώβριος ξεκίνησε κάπως διαφορετικά. Με ένα ατομικό ταξίδι του πρίγκιπα του Μονακό χωρίς την σύζυγό του δίπλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος άφησε για λίγο το λαμπερό σπίτι του Μονακό προκειμένου να ταξιδέψει στην όμορφη ιταλική πόλη της Ρώμης. Ο πρίγκιπας εθεάθη στην πρωτεύουσα της Ιταλίας στο διεθνές τουρνουά γκολφ, το Ryder Cup. Ο μονάρχης δεν ήταν παρών με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Charlene, η οποία θεωρείται ότι παρέμεινε στο παλάτι του Μονακό. Τα δίδυμα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, και οι δύο οκτώ ετών, δεν ήταν επίσης παρόντες.

Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο πρίγκιπας Αλβέρτος απολαμβάνει όσο τίποτα τον jet-set τρόπο ζωής με το κερασάκι στην τούρτα να θεωρείται η παρουσία του στους εορτασμούς του Oktoberfest στο Μόναχο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε επίσης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden στην στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, αφού συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής Earthshot στην πόλη.

Το Ryder Cup είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά γκολφ της χρονιάς, προσελκύοντας τα μεγαλύτερα ταλέντα του παιχνιδιού, όπως ο Rory McIlroy και ο Scottie Scheffler. Το τουρνουά διεξήχθη από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου. Το τουρνουά αποτελείται από το DP World Tour (που εκπροσωπεί την Ευρώπη) που αναμετράται με το PGA of America (που εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες). Τελικά, οι Ευρωπαίοι κατάφεραν να κερδίσουν το κύπελλο, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ικανοποίησε τον πρίγκιπα.

Με τη σειρά της, η πριγκίπισσα Charlene εθεάθη πρόσφατα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, την οποία επισκέφτηκε για φιλανθρωπικό λόγο, αξιοποιώντας το ταξίδι αυτό ως την τέλεια ευκαιρία να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού από τον αγαπημένο της, Αλβέρτο του Μονακό

Διαβάστε Επίσης