Η πριγκίπισσα Ingrid της Νορβηγίας εγκαταλείπει το Παλάτι για την πιο street γειτονιά του Όσλο

Η ανατρεπτική απόφαση της 19χρονης κόρης του πρίγκιπα Haakon και της πριγκίπισσας Mette-Marit.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν χρόνο μετά την ενηλικίωση της, η πριγκίπισσα Ingrid της Νορβηγίας αποχωρίζεται το Παλάτι μετακομίζοντας σε άλλη γειτονιά – ίσως την πιο απλή και άναρχη του Όσλο. 

Η 19χρονη κόρη του πρίγκιπα Haakon και της πριγκίπισσας Mette-Marit μετακόμισε από τη βασιλική κατοικία της οικογένειας, το Skaugum, και ζει σε διαμέρισμα στο Όσλο, αναφέρει η Se og Hør.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ingrid, η οποία είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου μετά τον πατέρα της, επέλεξε τη περιοχή Grünerløkka των χίπστερ. Κοντά στο κέντρο της πόλης, η Grünerløkka χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο κουλ γειτονιές του Όσλο και όπως σημειώνει η Vogue: "Με απλά λόγια, η Grünerløkka είναι το μέρος όπου θέλετε να βρεθείτε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε στη Νορβηγία".

Η περιοχή είναι γνωστή για την τέχνη του δρόμου, τα κομψά μπαρ, τα νυχτερινά κλαμπ, τα hipster καφέ, τους χώρους ζωντανής μουσικής και τις μπουτίκ που πωλούν vintage ρούχα. Γραφικά μονοπάτια περιπάτου ακολουθούν επίσης τον ποταμό Akerselva.

Η Ingrid αποφοίτησε από το Elvebakken Upper Secondary School στο Όσλο τον Απρίλιο. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως σχολική βοηθός και περιβαλλοντική ακτιβίστρια σε ένα από τα παλιά της σχολεία, το Uranienborg School, επίσης στην πρωτεύουσα. Η Ingrid ήταν μαθήτρια εκεί για ένα χρόνο για να ολοκληρώσει την κατώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της. Τον Ιανουάριο του 2024, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, η πριγκίπισσα θα ξεκινήσει τον πρώτο χρόνο της στρατιωτικής της εκπαίδευσης στο τάγμα μηχανικού της ταξιαρχίας Nord.

Ενώ η Ingrid μπορεί να πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη Γαλλία, ο μικρότερος αδελφός της, ο 17χρονος πρίγκιπας Sverre Magnus, εξακολουθεί να ζει στο σπίτι της οικογένειας στο Άσκερ. Ο Sverre βρίσκεται στην τελευταία τάξη του λυκείου στο Elvebakken Upper Secondary School στο Όσλο. Οι Νορβηγοί βασιλείς έδωσαν δυναμικό παρών το Σαββατοκύριακο στο γκαλά για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Christian της Δανίας στην Κοπεγχάγη. 

Διαβάστε Επίσης