Πρίγκιπας Αλβέρτος | Το ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, Grace του Μονακό

Το υπερατλατικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ο 65χρονος πρίγκιπας του Μονακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και δεν αποχωρίζεται συχνά το Παλάτι του Μονακό ειδικότερα και την Ευρώπη γενικότερα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι έτοιμος για ένα ταξίδι υπερατλαντικό και άκρως σημαδιακό. Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ διεθνών μέσων, ο πολυσυζητημένος πρίγκιπας θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, Grace του Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό θα βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια αυτή την εβδομάδα, θα μείνει στο σπίτι που αγόρασε στο τμήμα East Falls της πόλης (όπου μεγάλωσε η μητέρα του - η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Grace Kelly, η οποία έγινε πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό το 1956) και θα συμμετάσχει σε μια τελετή στην όχθη του ποταμού προς τιμήν τριών ηρώων των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και συγγενείς του. 

Ο 65χρονος πρίγκιπας, ο οποίος συμμετείχε σε πέντε Χειμερινούς Αγώνες, είναι στην πραγματικότητα Ολυμπιονίκης τρίτης γενιάς. Η επίσκεψή του το απόγευμα της Τετάρτης στο ιστορικό Boathouse Row της πόλης είναι μια πολυαναμενόμενη οικογενειακή υπόθεση προς τιμήν του παππού του από τη μητέρα του, John B. Kelly Sr. (γνωστού ως "Jack"), του γιου του John Jr. (γνωστού ως "Kell") και του ξαδέλφου του Jack, Paul Costello.

Το Vesper είναι ένα από τα γραφικά λεμβοστάσια-ορόσημα, καταφύγια του περασμένου αιώνα που βρίσκονται στον ποταμό Schuylkill και βρίσκονται περίπου ένα μίλι από το κέντρο της πόλης. Ο οικογενειακός θρύλος του πρίγκιπα Αλβέρτου είναι τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της αφήγησης της ιστορίας του, ώστε πριν από χρόνια μετονόμασαν τον δρόμο προσέγγισης σε Kelly Drive. Μεταξύ των πιο διάσημων κωπηλατών του Boathouse Row είναι η μοναδική ομάδα πατέρα και γιου που εκπροσωπείται στο Ολυμπιακό Πάνθεον των ΗΠΑ.

Διαβάστε Επίσης