Πρίγκιπας Harry | Οι δύο λόγοι που θα φέρουν άμεση συμφιλίωση με τον βασιλιά Κάρολο

Είναι έτοιμος ο πρίγκιπας Harry να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα του;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μεγάλη συζήτηση έγινε γύρω από το αν έλαβε ή όχι πρόσκληση ο πρίγκιπας Harry για το πάρτι που πραγματοποιήθηκε για τα 75α γενέθλια του βασιλιά Καρόλου. Το σίγουρο είναι ότι ο μικρότερος γιος του Βρετανού μονάρχη δεν επανενώθηκε για αυτή τη γιορτινή περίσταση με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, τα παιδιά του, Archie και Lilebet έστειλαν δώρο στον παππού τους ενώ ο ίδιος έκανε ένα τηλεφώνημα έκπληξη! 

Η πρώτη ελπίδα για την αποκατάσταση της σχέσης Harry και Καρόλου 

Αυτό το τηλεφώνημα δίνει σε πολλούς ελπίδες ότι οι σχέσεις πατέρα και γιου θα αποκατασταθούν σύντομα. Η συνομιλία τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, άλλαξε το κλίμα που υπήρχε ανάμεσά τους.

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να είχε μαζί και τη σύζυγό του, Meghan Markle αλλά και τα δύο τους παιδιά κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος. Είναι ένα πρώτο βήμα συμφιλίωσης μετά από την μεγάλη κρίση που έφερε η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Sussex να απαρνηθούν τα βασιλικά τους προνόμια. 

Μέσα στη χρονιά ο πρίγκιπας Harry έδωσε συνεντεύξεις στις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του αλλά και άλλα μέλη  της οικογένειας θα πρέπει να έχουν επίγνωση για τα θέματα που εξέθεσε στη βιογραφία του Spare.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος "κράτησε την πόρτα ανοιχτή" για τη συμφιλίωση σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή Richard Fitzwilliams. Σύμφωνα με τον ίδιο, το τηλεφώνημα του Harry για τις γενέθλιες ευχές ήταν το πρώτο βήμα και αν οι σχέσεις γεφυρωθούν αυτό θα σημαίνει ότι ο πρίγκιπας θα περνάει περισσότερο χρόνο στη Βρετανία. 

Ο δεύτερος λόγος που δείχνει συμφιλίωση

Ένας ακόμη λόγος που δείχνει ότι τα πράγματα θα έχουν θετική εξέλιξη είναι το αφιερωματικό βίντεο που έφτιαξαν από το Παλάτι για τα γενέθλια του Καρόλου. Ανάμεσα στις φωτογραφίες περιλαμβανόταν και μία σημαντική και συναισθηματική στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο από το 1997. 

Η φωτογραφία ήταν από το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα Harry με τον βασιλιά Κάρολο μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Νότιο Αφρική. 

Ο πρίγκιπας έχει μιλήσει για το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνος αυτό το ταξίδι μέσα από τη βιογραφία του αλλά την ίδια ώρα αποκάλυπτε πόσο απών ήταν ως πατέρας ο Κάρολος. Ο ίδιος ήταν χαρούμενος που έκανε αυτή την απόδραση με τον πατέρα του στο Johannesburg και την θυμάται ως μια περιπέτεια που τους έφερε πιο κοντά. 

Διαβάστε Επίσης