Πρίγκιπας Harry | Ποιος διέρρευσε το τηλεφώνημά του στον Κάρολο

Μια προσωπική στιγμή του πρίγκιπα Harry με τον πατέρα του έγινε τροφή για δημοσιεύματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σημάδι συμφιλίωσης θεωρήθηκε το τηλεφώνημα που έκανε ο πρίγκιπας Harry στον βασιλιά Κάρολο με αφορμή τα 75α γενέθλιά του. Ο μικρότερος γιος του Βρετανού μονάρχη μπορεί να μην έδωσε το παρών στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά έκανε το πρώτο βήμα της αποκατάστασης της σχέσης τους. Άλλωστε και το Παλάτι τον είχε ήδη συμπεριλάβει στο αφιερωματικό βίντεο που είχε κάνει με αφορμή τα γενέθλια. 

Παρά το καλό κλίμα που αναδείχθηκε όμως από αυτό το τηλεφώνημα ξεκίνησε και μία ολόκληρη συζήτηση για το ποιος το διέρρευσε. Βρετανικά media δημοσίευσαν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό συμπεριλαμβανομένου και της συμμετοχής της Meghan Markle και τον δύο παιδιών τους, Archie και Lilibet σε αυτό. Τα δημοσιεύματα τόνισαν την αλλαγή πλεύσης στη σχέση πατέρα και γιου. 

Ποιος διέρρευσε το τηλεφώνημα 

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six πηγή από το Παλάτι αποκαλεί τον πρίγκιπα Harry "υποκριτή" καθώς επέτρεψε να διαρρεύσει η ιδιωτική συνομιλία παρόλο που απαιτεί διακριτικότητα στη ζωή του. 

Πηγές από το περιβάλλον των Sussexes αρνούνται τη διαρροή του τηλεφωνήματος, του πρώτου ανάμεσα στον Harry και τον Κάρολο έξι μήνες μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας Spare στην οποία περιγράφει ως απών τον πατέρα ρου. 

Την τελευταία φορά που οι δυο τους φωτογραφήθηκαν δίπλα δίπλα ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022. 

Πρίγκιπας Harry | Ποιος διέρρευσε το τηλεφώνημά του στον Κάρολο

Το νέο βιβλίο που θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του Harry με τον πατέρα του

Την ώρα που ο Harry όμως προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον πατέρα του, κυκλοφορεί ένα βιβλίο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το εγχείρημα. Πρόκειται για το Endgame του Omid Scobie.

Ο Scobie επιχειρηματολογεί για το ότι ο πρίγκιπας William θεωρεί τον Harry "αποστάτη" και απεικονίζει τη σχέση τους ως ανεπίλυτη παρά τις προσπάθειες του Καρόλου. 

Διαβάστε Επίσης