Χουάν Κάρλος | Επέστρεψε στην Ισπανία λίγο μετά τα γενέθλια της πριγκίπισσας Leonor

Ο Χουάν Κάρλος αφήνει ξανά το καταφύγιό του στο Άμπου Ντάμπι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Χουάν Κάρλος επέστρεψε στην Ισπανία λίγες εβδομάδες μετά το ταξίδι που έκανε με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής του, πριγκίπισσας Leonor. Αυτή τη φορά ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας ταξίδεψε από το Άμπου Ντάμπι με ιδιωτικό αεροπλάνο. Έφτασε στην πόλη Sanxenxo όπου έχει περάσει τις τελευταίες του επισκέψεις κάνοντας ιστιοπλοΐα. 

Ο λόγος που ο Χουάν Κάρλος επέστρεψε στην Ισπανία

Τον σύζυγο της Σοφίας της Ισπανίας  υποδέχτηκε στην ισπανική πόλη ο φίλος του Pedro Campos που είναι πρόεδρος του Real Club Nautico του Sanxenxo και είναι ο οικοδεσπότης του σε κάθε επίσκεψή του στη χώρα. 

Κυκλοφόρησαν μάλιστα φωτογραφίες στα ισπανικά media όπου δείχνουν τον Χουάν Κάρλος μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να χαιρετά από το παράθυρο  τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν να μπει στο σπίτι του φίλου του. 

Ο πατέρας του βασιλιά Felipe θα δώσει το παρών στο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Η επανένωση με την κόρη του 

Είναι η πρώτη φορά που ο Χουάν Κάρλος θα παρακολουθήσει τους αγώνες μετά τον Σεπτέμβριο όπου είχε την ευκαιρία να επανενωθεί με την κόρη του Infanta Elena, κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ιστιοπλοΐας. 

Η επιστροφή του στην Ισπανία έχει δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον στα media της χώρας. Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα σχέδιά του, η παρουσία του στο Sanxenxo δείχνει ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που έχουν σχέση με την ιστιοπλοΐα που είναι ένα από τα πάθη του. 

Διαβάστε Επίσης