Πριγκίπισσα Άννα | Η εμπλοκή της στην έξωση των Harry και Meghan από το Frogmore Cottage

Ευθύνεται στην πραγματικότητα η πριγκίπισσα Άννα που ο ανιψιός της και η σύζυγός του δεν έχουν πια την εξοχική τους κατοικία;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αμφιλεγόμενη έξωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από το σπίτι τους στην Αγγλία συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Μία νέα πτυχή αναζωπύρωσε μάλιστα το ενδιαφέρον και αφορά την εμπλοκή που είχε σε αυτό η πριγκίπισσα Άννα

Ο ανιψιός της και η σύζυγός του έπρεπε να αφήσουν την ιδιοκτησία που τους είχε δωρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2018. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν μία κοστοβόρα ανακαίνιση σε ένα σπίτι που δεν έμειναν ποτέ μόνιμα, στο Frogmore Cottage. 

Η πριγκίπισσα Άννα είναι πίσω από την έξωση;

Στο νέο βιβλίο του Omid Scobie, του  συγγραφέα του Finding Freedom, αναφέρεται ότι ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι υπεύθυνο για την έξωση του Harry και του Meghan. Ο βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι η μοναχοκόρη της Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη που πρότεινε να πάρουν την ιδιοκτησία από τους Sussexes. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πριγκίπισσα Άννα έπεισε τον βασιλιά Κάρολο να πάρει αυτή την απόφαση. 

Ο Scobie υποστηρίζει πως παρόλο που ο Βρετανός μονάρχης ήταν επιφυλακτικός για την κριτική του πρίγκιπα Harry στην βιογραφία του, η αδερφή του τον έπεισε ότι θα έπρεπε να πάρουν δραστικά μέτρα και να τους αρνηθούν να χρησιμοποιούν την κατοικία τους στο Windsor.

Ποιος royal στήριξε τον Harry 

Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ανησύχησε φαίνεται πως ήταν ο θείος του Harry, πρίγκιπας Edward που είναι πλέον δούκας του Εδιμβούργου. 

Το βιβλίο του Scobie με τίτλο Endgame περιέχει και άλλες αποκαλύψεις για τη διάσημη οικογένεια της Βρετανίας και αναμένεται να τους προκαλέσει πονοκέφαλο. Ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο. Φαίνεται πως θα πυροδοτήσει την ήδη υπάρχουσα κρίση στις σχέσεις των royals και ειδικά ανάμεσα στα δύο αδέρφια, Harry και William. 

Διαβάστε Επίσης