Η πριγκίπισσα Leonor επιστρέφει στο Κογκρέσο | Οι λεπτομέρειες της νέας της εμφάνισης

Αυξημένα είναι πλέον τα καθήκοντα που έχει η πριγκίπισσα Leonor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σχεδόν έναν μήνα μετά την αξέχαστη τελετή όπου ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Leonor επιστρέφει στο Κογκρέσο. Η επιστροφή της κόρης της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου. Η διάδοχος του θρόνου θα συνοδεύεται και από τους γονείς της.

Η πριγκίπισσα Leonor θα είναι παρούσα στην έναρξη του 15ου Νομοθετικού Σώματος του Κοινοβουλίου της Ισπανίας

Έχοντας γίνει 18 η πριγκίπισσα Leonor συνεχίζει να κάνει σημαντικά βήματα για την θεσμική της προετοιμασία. Αυτό το νέο επίσημο καθήκον σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει την ακαδημία Zaragoza, όπου ακολουθεί στρατιωτική εκπαίδευση, για να ταξιδέψει στη Μαδρίτη

Σε αντίθεση με την ορκωμοσία της, αυτή τη φορά η 18χρονη πριγκίπισσα δε θα χρειαστεί να βγάλει λόγο. Η παρουσία της όμως θα τραβήξει την προσοχή των media πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της στο Κογκρέσο. 

Το πρόγραμμα της Leonor είναι ιδιαίτερα φορτωμένο από την ημέρα που ενηλικιώθηκε και ορκίστηκε να τιμήσει τις δημοκρατικές αρχές που θα χρειαστεί να ακολουθήσει και στην πορεία για να υπερασπιστεί τη χώρα της. 

Η ίδια προσπαθεί στις τελευταίες της εμφανίσεις να κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη των Ισπανών πολιτών αλλά ταυτόχρονα να εκφράσει τον εαυτό της. Πέρα από το πρωτόκολλο η επιστροφή της έχει ενδιαφέρον και για το look που θα επιλέξει αυτή τη φορά. 

Διαβάστε Επίσης