Πριγκίπισσα Leonor | Πώς μπορείτε να μιλήσετε απευθείας μαζί της

Το Παλάτι της Ισπανίας ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας του κοινού με την πριγκίπισσα Leonor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το 2023 ήταν μία σημαντική χρονιά για την πριγκίπισσα Leonor. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ουαλία, μπήκε στη Στρατιωτική Ακαδημία, ορκίστηκε στη Σημαία και στο Σύνταγμα και γιόρτασε την ενηλικίωσή της

H 18χρονη κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe έχει πλέον φορτωμένο πρόγραμμα ενώ έχει και πιο ενεργό ρόλο στα βασιλικά καθήκοντά της. Το Παλάτι της Ισπανίας, στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας του κοινού μαζί της. Η πριγκίπισσα Leonor θα απαντάει σε μηνύματα που θα της στέλνουν. 

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πριγκίπισσα Leonor

Από το επίσημο site της ισπανικής βασιλικής οικογένειας θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα στην πριγκίπισσα. Όλα τα σχόλια θα συγκεντρωθούν και θα δημοσιευθούν στο βιβλίο επισκεπτών στην επίσημη πλατφόρμα του site. Η Leonor είναι πολύ πιθανό να απαντήσει προσωπικά σε κάποια μηνύματα

Η ενέργεια αυτή είχε πολύ καλό αντίκτυπο αλλά ήρθε με την υποσημείωση ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα μηνύματα καθώς δε διαθέτει τόσο ελεύθερο χρόνο. 

Για να γράψετε στην πριγκίπισσα Leonor το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε το μύνημά σας και τα στοιχεία σας: όνομα, e-mail, χώρα και ταχυδρομικός κώδικας. 

Διαβάστε Επίσης