Η βασίλισσα Letizia είχε σχέση με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της

Πικάντικες αποκαλύψεις για τη ζωή της βασίλισσας Letizia περιλαμβάνει το νέο βιβλίο του Jaime Peñafiel.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο σκάνδαλο θα αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Νέο βιβλίο έχει αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της βασίλισσας Letizia.

Ο διάσημος royal expert της Ισπανίας, Jaime Peñafiel έχει γράψει πολλά βιβλία για τη βασιλική οικογένεια της χώρας και επιστρέφει με ένα ακόμη που αναμένεται να προκαλέσει. Σε αυτό αναφέρεται η φερόμενη σχέση της βασίλισσας Letizia με τον Jaime del Burgo, τον πρώην σύζυγο της αδερφής της, Telma Ortiz.

Το νέο βιβλίο για τη βασίλισσα Letizia

Ο τίτλος του νέου βιβλίου είναι Letizia y yo (Letizia and I). Στις σελίδες του υπάρχουν διαφορετικές πτυχές της ζωής της 51χρονης βασίλισσας μαζί με την σχέση της με τον πρώην γαμπρό της. 

Σύμφωνα με τον Peñafiel, ο Jaime Burgos ήταν τρελά ερωτευμένος με την Letizia και κάποιοι υποστηρίζουν ότι προσπάθησε και να την παντρευτεί πριν παντρευτεί την αδερφή της. 

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η φιλία τους ξεκίνησε το 2000 στη Βενετία. Η σχέση τους όμως πέρασε διάφορα στάδια και τελείωσε έπειτα από απόφαση της Letizia. 

"Προσπάθησε να τη ζητήσει σε γάμο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους, φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων αλλά εκείνη του εξομολογήθηκε ότι ερωτεύτηκε κάποιον άλλον. Δεν του είπε ποιον" εξηγεί ο Jaime Peñafiel.

Μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Letizia με τον Felipe. Ωστόσο, τα νέα δεν έκαναν τον Jaime del Burgo να αποστασιοποιηθεί εντελώς από εκείνη. Έγινε σύμβουλός της. Στη συνέχεια ξεκίνησε η σχέση του με την Telma Ortiz.

Ποιος είναι ο Jaime Peñafiel

Είναι ο Ισπανός Omid Scobie, ο δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο Peñafiel είναι σταθερός επικριτής της βασίλισσας Letizia καθώς την κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνη για τη διάσπαση της βασιλικής οικογένειας της χώρας. 

Ο 91χρονος συγγραφέας είναι επίσης πιστός οπαδός του Χουάν Κάρλος και είναι πεπεισμένος ότι η Letizia είναι αυτή που χώρισε την οικογένεια και εμποδίζει την επιστροφή του πρώην βασιλιά. 

Διαβάστε Επίσης