Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Ενοχλημένοι με τα σχόλια που ακούγονται για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Οι παρατηρήσεις των διεθνών Μέσων και ακολούθων κάτω από την εορταστική τους λήψη δεν άφησαν ασυγκίνητους τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παρουσίασαν τη συμβολική – και άκρως οικογενειακή – χριστουγεννιάτικη κάρτα για τη φετινή εορταστική περίοδο. Μπορεί τα Χριστούγεννα και οι γιορτές να αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να αφήσει ο καθένας τα αρνητικά συναισθήματα και την κριτική στην άκρη, όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δε συνέβη με την καθιερωμένη γιορτινή χειροτεχνία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Το πριγκιπικό ζεύγος εξέφρασε τη δυσφορία του αφού οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι η φωτογραφία της εορταστικής τους κάρτας είχε υποστεί υπερβολική επεξεργασία, ούσα ακόμη ένα θύμα ατυχούς Photoshop. Το Us Weekly ανέφερε ότι ο William και η Kate "ντράπηκαν" από την αντίδραση του κοινού και "σοκαρίστηκαν όπως όλοι οι άλλοι".

Η διαμάχη προέκυψε όταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσαν το εορταστικό τους πορτρέτο στο Instagram στις 9 Δεκεμβρίου. Η ασπρόμαυρη εικόνα απεικόνιζε το ζευγάρι με τα παιδιά τους -τον δεκάχρονο πρίγκιπα George, την οκτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Louis- ντυμένα με ασορτί πουκάμισα με κουμπιά και τζιν.

Ένας χρήστης παρατήρησε την παρουσία ενός "επιπλέον ποδιού", ενώ ένας άλλος προβληματίστηκε με την εμφάνιση του χεριού του πρίγκιπα Louis, από το οποίο φαινόταν να λείπει ένα δάχτυλο λόγω του τρόπου που κρατούσε το μπράτσο. Παρά την αναστάτωση, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχουν εκδώσει δημόσια δήλωση σχετικά με τις αντιδράσεις.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν ήταν οι μόνοι που μοιράστηκαν τις γιορτινές ευχές τους- ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα αποκάλυψαν επίσης τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, με μια φωτογραφία από τη στέψη του Καρόλου τον Μάιο. Το μήνυμά ήταν ξεκάθαρο και θετικό: "Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Διαβάστε Επίσης