Πριγκίπισσα Mette-Marit | Ο λόγος που δεν έδωσε το παρών στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Νορβηγίας

Η απουσία της μελλοντικής βασίλισσας της Νορβηγίας από το επίσημο Royal πορτρέτο που δεν πέρασε απαρατήρητη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τη στιγμή που πριγκίπισσα Mette-Marit ακύρωσε την εμφάνισή της σε μια Pre - Christmas γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του παλατιού, μέσα στο βασιλικό παλάτι της Νορβηγίας στην πρωτεύουσά της χώρας, το Όσλο, ο διεθνής Τύπος άρχισε να αναζητά την αιτία πίσω από αυτή την ξαφνική απόφαση της αγαπητής Royal

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μελλοντική βασίλισσα της Νορβηγίας προσβλήθηκε από μία ήπια ασθένεια την Τετάρτη, κάτι που την οδήγησε αναγκαστικά στην απόφαση να ακυρώσει μερικές από τις χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις και εμφανίσεις της μέχρι να αναρρώσει. Μία από αυτές η επίσημη φωτογράφιση για το εορταστικό βασιλικό πορτρέτο, από το οποίο η πριγκίπισσα φέτος θα απουσιάζει λόγω ανωτέρας βίας. Στη θεαματική εικόνα απεικονιζόταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας διάδοχος Haakon, μαζί με τον βασιλιά Harald, τη βασίλισσα Sonja και τα δύο μικρότερα παιδιά της Mette-Marit, την πριγκίπισσα Ingrid και τον πρίγκιπα Sverre.

Οι βασιλικοί παρατηρητές παρατήρησαν την απουσία του Νορβηγού βασιλιά, καθώς ένας σχολίασε: "Μια υπέροχη φωτογραφία. Μου λείπει η πριγκίπισσα του θρόνου και της εύχομαι ταχεία ανάρρωση", ενώ ένας δεύτερος μοιράστηκε: "Καλά Χριστούγεννα και ταχεία ανάρρωση στην πριγκίπισσα του στέμματος. Απλά πρέπει να προσθέσω ότι είστε η καλύτερη βασιλική οικογένεια στον κόσμο - εμείς οι Νορβηγοί είμαστε τόσο τυχεροί".

Κατά τη διάρκεια της τελετής, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Haakon εκφώνησε ομιλία, λέγοντας: "Η Νορβηγία δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τον εθελοντισμό, χωρίς εσάς που βοηθάτε να γίνει η ζωή καλύτερη για πολλούς που χρειάζονται λίγη υποστήριξη στην καθημερινότητά τους. Και αυτή τη στιγμή, κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων, ίσως αυτό να είναι ακόμη πιο σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς για τις προσπάθειές σας. Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας".

Οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν επίσης παραδοσιακούς ύμνους, συμπεριλαμβανομένης της Άγιας Νύχτας, και πραγματοποίησαν το άναμμα των κεριών, ένα συμβολικό τελετουργικό.