Ευχάριστα νέα για τη Βασιλική Οικογένεια του Λουξεμβούργου | Γέννησε η πριγκίπισσα Claire

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε το τρίτο τους παιδί στις 7 Ιανουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα χρονιά ξεκινά με το δεξί για τη βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου. Η πριγκίπισσα Claire και ο πρίγκιπας Felix καλωσόρισαν την Κυριακή το τρίτο τους παιδί, όπως ανακοίνωσε μία ημέρα μετά η Μεγάλη Δουκική Αυλή.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε εκ μέρους του ζευγαριού στο Instagram, ανέφερε: "Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας. Ο πρίγκιπας γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2024 στη Maternité Grande-Duchesse Charlotte. Ο νεογέννητος πρίγκιπας θα ονομαστεί Balthasar Felix Karl. Ζυγίζει 3,220 kg και έχει μήκος 50 cm. Ο πρίγκιπας Balthasar και η πριγκίπισσα Claire χαίρουν άκρας υγείας. Ο Felix και η Claire με την Amalia και τον Liam".

Ο Felix και η Claire είναι ήδη γονείς της πριγκίπισσας Αμαλίας, εννέα ετών, και του πρίγκιπα Liam, επτά ετών. Η Μεγάλη Δουκική Αυλή ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη του ζευγαριού τον περασμένο Ιούλιο, μοιραζόμενη ένα γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο. Ο Felix και η ερευνήτρια βιοηθικής Claire, οι οποίοι γνωρίστηκαν όταν φοιτούσαν και οι δύο στο ελβετικό οικοτροφείο Collège Alpin International Beau Soleil, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Μετά το γάμο τους, η οικογένεια ζει στη νότια Γαλλία στο Château Les Crostes, ένα οινοποιείο στη Lorgues, το οποίο ανήκει στην οικογένεια της Claire, τους Lademachers, εδώ και πολλά χρόνια.