Βασίλισσα Καμίλα | H "τέλεια εκδίκηση" στην Meghan Markle

Τι σχεδιάζει η βασίλισσα Καμίλα που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στη δούκισσα του Sussex;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Καμίλα θα πάρει την "τέλεια εκδίκηση" από τη Meghan Markle και δεν θα χρειαστεί να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι royals experts. Τι ετοιμάζει η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου

Πολλοί θα γνωρίζουν ήδη ότι η βασίλισσα Καμίλα έχει τη δική της λέσχη βιβλίου την οποία ονομάζει The Reading Room. Πλέον, θα έχει και το δικό της podcast! Η βιβλιόφιλη βασίλισσα δεν θα παρουσιάζει τα επεισόδια αλλά θα έχει συμμετέχει σε κάποια από αυτά όπου θα κάνει συζητήσεις με αρκετές υψηλούς προσκεκλημένους. 

Η βασίλισσα Καμίλα "θα πάρει το αίμα της πίσω"

Οι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καθώς και οι ειδικοί στα βασιλικά θέματα έχουν ήδη αρχίσει να συγκρίνουν το νέο podcast του The Reading Room με το πολυσυζητημένο podcast της Meghan Markle που ξεκίνησε το 2022

Ένας βασιλικός αναλυτής αναφέρει  ότι η βασίλισσα θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία και θα αφήσει πίσω της τη συμφωνία που έκανε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στη βιομηχανία η οποία απέτυχε. 

Μιλώντας στο GB News η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Borne Media, Denise Palmer Davies αναφέρει ότι το podacast θα είναι μια ευκαιρία για τη βασίλισσα Καμίλα να "πάρει το αίμα της πίσω". 

Πώς ξεκίνησε η λέσχη βιβλίου

Η Καμίλα δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2021 τον λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται The Reading Room. Μέσα από αυτόν προσπάθησε να εμψυχώσει το κοινό κατά τη διάρκεια των lockdown και της γενικότερης κατάστασης της πανδημίας.

Κάθε σεζόν η Καμίλα παρουσιάζει ένα νέο βιβλίο, με το οποίο ασχολείται η ομάδα.

Διαβάστε Επίσης