Πριγκίπισσα Isabella | Η αντίδρασή της στο δημόσιο φιλί του πατέρα της, βασιλιά Frederik με τη βασίλισσα Mary της Δανίας

Πώς αντέδρασε η 16χρονη κόρη του ζευγαριού τη στιγμή που ο νέος βασιλιάς της Δανίας φίλησε τη βασίλισσά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η τελετή στέψης του πρωτότοκου γιου της βασίλισσας  Margrethe είχε γλυκιά γεύση. Ο βασιλιάς – πλέον – Frederik φίλησε στο στόμα τη σύζυγό του, βασίλισσα Mary στο ιστορικό μπαλκόνι του Παλατιού σε ένα στιγμιότυπο που δεν άργησε να γίνει viral.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η βασίλισσα Mary αγκάλιασε τον σύζυγό της λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με το ζευγάρι να χαιρετά και να χαμογελά στους χιλιάδες ανθρώπους που ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια, ο Frederik έσκυψε για να δώσει ένα φιλί στη σύζυγό του και οι κάμερες φάνηκε να καταγράφουν την αντίδραση της 16χρονης κόρης τους, πριγκίπισσας Isabella, στη γλυκιά στιγμή.

Λίγες ημέρες μετά από αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ευρωπαϊκή ιστορία, ένα βίντεο το οποίο εστιάζει στην αντίδραση της έφηβης κόρης του Frederik και της Mary αποκτά όλο και περισσότερες θεάσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να σχολιάσουν πόσο η πριγκίπισσα Isabella αγαπά τους γονείς της και τη σχέση που έχουν δημιουργήσει.

Η άνοδος του Frederik στον θρόνο της Δανίας έγινε μόλις δύο εβδομάδες αφότου η μητέρα του, η βασίλισσα Margrethe, ανακοίνωσε την παραίτησή της στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία της. Εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε στη δανέζικη εφημερίδα Berlingske ότι η βασίλισσα ενημέρωσε τους δύο γιους της, τον Frederik και τον πρίγκιπα Joachim, μόλις τρεις ημέρες πριν από τη δημόσια ανακοίνωσή της. Στις 14 Ιανουαρίου - 52 χρόνια από την ημέρα που η Margrethe διαδέχθηκε τον πατέρα της βασιλιά Frederik ΙΧ - υπέγραψε επίσημη δήλωση παραίτησης. Μια ώρα αργότερα, ο Frederik ανακηρύχθηκε βασιλιάς από την πρωθυπουργό Mette Frederiksen στο παλάτι Christiansborg.

Διαβάστε Επίσης