"Η βασίλισσα Καμίλα γνωρίζει και σέβεται τα όρια του βασιλιά Καρόλου"

Ποιος ειδικός επί των Royal θεμάτων έκανε αυτή τη δήλωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Καμίλα να έχει λάβει και αυτή τον τίτλο της βασίλισσας, όμως, η σύζυγός του βασιλιά Καρόλου δεν ξεχνά ότι το άλλο της μισό είναι εκείνο που κατέχει επισήμως τον τίτλο, καθώς και ότι ο ίδιος επιθυμεί τον δικό του χώρο σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE, ο Robert Hardman, συγγραφέας του βιβλίου The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy, αναφέρει ότι η βασίλισσα Καμίλα "γνωρίζει τα όρια" που διατηρεί και επιθυμεί ο βασιλιάς Κάρολος.

"Δεν θα ήθελε να μπει στον χώρο του βασιλιά με τα εγγόνια του", λέει. "Δεν πρόκειται να πιέσει τον εαυτό της. Εξακολουθεί να είναι πολύ πρόθυμη να διατηρήσει. Έχει ακόμα τη δική της οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν και εκτιμά πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν".

Ο Hardman εκμυστηρεύεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι ένας "τρυφερός παππούς" για τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton: Ο ίδιος μάλιστα περνάει "πολύ περισσότερο χρόνο στο Γουίνδσορ", την έδρα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, "απ' ό,τι περίμενε κανείς".

"Κανονικά, βρίσκεται συχνά εκεί την Πέμπτη και την Παρασκευή. Προφανώς, οι Ουαλοί βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κάστρο", λέει ο Hardman. "Ποτέ δεν είχε πραγματικά αυτού του είδους την έντονη σχέση με τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως τώρα".

Διαβάστε Επίσης