Πριγκίπισσα Rajwa Al Saif | Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Η Βασιλική Αυλή της Ιορδανίας ανακοίνωσε τριήμερο πένθος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας ανακοίνωσε με θλίψη τον θάνατο του πατέρα της πριγκίπισσας Rajwa Al Saif την Κυριακή.

Σε ανακοίνωσή της, η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανέφερε ότι "θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Rajwa Al Hussein, Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif, με την ευχή αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Με εντολή της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά Abduallah II, το Βασιλικό Χασεμιτικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τριήμερο πένθος, από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024. "Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της και τις σκέψεις της στις Μεγαλειότητές τους Βασιλιά Abdullah Β', Al Hussein και Βασίλισσα Ράνια, στις Βασιλικές τους Υψηλότητες Πρίγκιπα διάδοχο Al Hussein και Πριγκίπισσα Rajwa Al Saif, καθώς και στην οικογένεια Al Saif σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Ο θάνατος του πατέρα της πριγκίπισσας Rajwa έρχεται μόλις οκτώ μήνες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα διάδοχο Hussein. Ο μελλοντικός βασιλιάς απέτισε επίσης το δικό του φόρο τιμής στον Khalid Al-Saif στη σελίδα του στο Instagram, μοιραζόμενος μια φωτογραφία των δύο ανδρών να αγκαλιάζονται.

"Με βαθιά θλίψη και οδύνη, αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μου πεθερό. Θα θυμόμαστε πάντα την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και την ακεραιότητά του. Είθε ο Θεός να του χαρίσει ευλογία και να μας δώσει υπομονή και δύναμη", έγραψε.