Thomas Kingston | Τι έκανε λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός

Ο 45χρονος Royal έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου του 2024.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Kate Middleton, το βρετανικό Παλάτι καλείται να διαχειριστεί μία ακόμη δύσκολη στιγμή: τον ξαφνικό θάνατο του Thomas Kingston.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι του στο Gloucestershire την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, όπου βρέθηκε νεκρός. Οι αρχικές έρευνες της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο θάνατος δεν κρύβει ύποπτα αίτια ως προς την αιτία του. 

Ένας από τους φίλους του ζευγαριού δήλωσε ότι τους είδαν σε μια εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης στο Λονδίνο λίγες ημέρες νωρίτερα και ότι έδειχναν "χαρούμενοι" και "ευδιάθετοι", όπως αναφέρει η Daily Mail. Άλλοι φίλοι πρόσθεσαν ότι ο θάνατος ήταν "σοκαριστικός", κάτι το οποίο κανείς τους δεν περίμενε και δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη τόσο ξαφνικά.

Ο θάνατος συγκλόνισε επίσης την προσοχή του βασιλιά και της βασίλισσας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν σε εκδήλωση με την Καμίλα για την 400ή επέτειο του "First Folio" του William Shakespeare.

"Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Thomas και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος για ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας", αναφέρεται σε σημείωμα των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, εκ μέρους τους. "Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston".

Διαβάστε Επίσης