Καμίλα | Έτοιμη να γράψει βασιλική ιστορία

Η κίνηση της συζύγου του βασιλιά Καρόλου που αναμένεται να συμβάλλει στο να γραφτεί το όνομά της στα βιβλία της βρετανικής βασιλικής ιστορίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Καμίλα φαίνεται ότι έχει ένα προγραμματισμένο "ραντεβού" με την ιστορία εντός των επόμενων εβδομάδων. Και αυτό, διότι στην περίπτωση που επιλέξει να προχωρήσει στην παρακάτω κίνηση, τότε το όνομά της θα γραφτεί – για έναν ακόμη λόγο – στις σελίδες του βιβλίου της Royal ιστορίας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τη Δευτέρα, ο καθεδρικός ναός του Worcester ανακοίνωσε ότι η 76χρονη βασίλισσα θα διανείμει τα δώρα της Βασιλικής Κυριακής εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου στη Βασιλική Λειτουργία της Κυριακής στις 28 Μαρτίου. 

Αν και η βασίλισσα Καμίλα έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν στη βασιλική λειτουργία του Maundy με τον σύζυγό της, θα γίνει η πρώτη σύζυγος που θα ηγηθεί της αρχαίας παράδοσης, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει αναβάλει τα δημόσια καθήκοντά του, καθώς λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, με το δημοσίευμα να περιγράφει την αναμενόμενη απουσία του από την υπηρεσία του Maundy ως "το πιο σημαντικό βασιλικό γεγονός" που θα χάσει μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του καθεδρικού ναού του Worcester μοιράστηκε ένα εορταστικό μήνυμα για την επερχόμενη επίσκεψη της βασίλισσας Καμίλα μετά την ανακοίνωση της είδησης.

"Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα υποδεχτούμε την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα στον Καθεδρικό την Πέμπτη της Μεγάλης Πέμπτης (28 Μαρτίου), καθώς θα φιλοξενήσουμε τη βασιλική λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης", έγραψαν οι υπάλληλοι στο X (πρώην Twitter) τη Δευτέρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της αρχαίας εκκλησίας και των νομισμάτων που θα απονεμηθούν. 

Διαβάστε Επίσης