Frederik & Mary της Διανίας | Το πρώτο επίσημο δείπνο στο παλάτι

Ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους με επίσημη εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary έζησαν μια σημαντική στιγμή ως οι νέοι μονάρχες της Δανίας. Το βράδυ της Δευτέρας έγιναν οικοδεσπότες του πρώτου επίσημου δείπνου στο παλάτι από την ημέρα που ο γιος της βασίλισσας Μαργαρίτα ανέβηκε στον θρόνο. Η 83χρονη βασίλισσα ήταν παρούσα στην εκδήλωση. 

Οι Δανοί royals υποδέχτηκαν εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, την Εναέριων Δυνάμεων και του Συμβουλίου Διαχείρισης Κρίσεων στο Amalienborg της Κοπεγχάγης. 

Η 52χρονη βασίλισσα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μάξι μαύρο φόρεμα στο οποίο είχε καρφιτσωμένες τις κονκάρδες και τα μετάλλιά της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα χρυσό κολιέ. 

Ο 55χρονος βασιλιάς φορούσε την επίσημη στρατιωτική στολή του με τα μετάλλιά του να είναι σε εμφανές σημείο. 

Η επίσημη εμφάνιση του βασιλικού ζευγαριού της Δανίας έγινε λίγο μετά το solo ταξίδι του Frederik στην Ισπανία που συζητήθηκε έντονα. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του ταξιδιού αλλά το περιοδικό Hola! σημειώνει ότι ο 55χρονος κάνει συχνά τέτοια ταξίδια, που περνούν απαρατήρητα.

Το προηγούμενο ταξίδι που έγινε γνωστό, τον περασμένο Οκτώβριο, δημιούργησε ολόκληρη συζήτηση στα ισπανικά media. Το Lecturas δημοσίευσε φωτογραφίες του Frederik με την Μεξικανή socialite Genoveva Casanova.

Διαβάστε Επίσης