To Harper's Bazaar στο πάρτι του Philipp Plein στην θρυλική έπαυλη του Chateau Falcon View στο Bel Air!

Όσα συνέβησαν στο λαμπερό πάρτι του διάσημου σχεδιαστή μόδας στην έπαυλή του στο Bel Air.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γράφει: George Satsidis (@georgesats), L.A. Correspondent Harper’s Bazaar Greece

To πιο περιζήτητο pre Oscar party ήταν αυτό του διάσημου σχεδιαστή μόδας Philip Plein που διοργανώθηκε στην έπαυλη του στο Bel Air.  Oι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν μια λαμπερή βραδιά σε έναν κόσμο κομψότητας και φινέτσα στο συναρπαστικό σκηνικό του αρχοντικού Philipp Plein στο Λος Άντζελες του οποίου η πολυτέλεια κόβει την ανάσα!  

To Harper's Bazaar στο πάρτι του Philipp Plein στην θρυλική έπαυλη του Chateau Falcon View στο Bel Air!
Philipp Plein

Σε μία ατμόσφαιρα απίστευτης πολυτέλειας και κομψότητας, η βραδιά αποδείχθηκε μία αξέχαστη γιορτή μόδας, στυλ και δημιουργικότητας καθώς περιελάμβανε μια μοναδική επίδειξη μόδας, αλλά και την guest εμφάνιση της θρυλικής Bonnie Tyler που ερμήνευσε το αξέχαστο κομμάτι Total Eclipse of the heart, αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες της. 

Philipp Plein
Philipp Plein
Philipp Plein

Ο Γερμανός σχεδιαστής Philipp Plein με την απίστευτη ενεργητικότητα και πάθος για την ζωή ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο του πριν από 25 χρόνια. Με έδρα το Λουγκάνο της Ελβετίας και πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενος, ο όμιλος PHILIPP PLEIN διαθέτει περισσότερα από 110 εμπορικά καταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών καταστημάτων -ναυαρχίδων του στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Βαρκελώνη. Βερολίνο, Ντουμπάι, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Σαγκάη και Σιγκαπούρη.

George Satsidis

Μεταφέροντας τον παλμό του Hollywood και του διεθνούς Jet Set από την καρδιά της παγκόσμιας showbiz, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται με τους αναγνώστες του Harper's Bazaar όσα μαθαίνει και βλέπει #behindthecamera. 

Διαβάστε Επίσης