Βασίλισσα Letizia | H σοφιστικέ εμφάνιση στο πλευρό του Felipe

Η εβδομάδα έκλεισε για τη βασίλισσα Letizia με ένα outfit που προτιμά συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe ταξίδεψαν στην Γκάντια, μια πόλη κοντά στη Βαλένθια. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση των National Research Awards 2023.

Μετά από μία περίοδο όπου η βασίλισσα Letizia επέλεγε σκούρα σύνολα για τις εμφανίσεις της, έκανε την αλλαγή με ένα σοφιστικέ ροζ και ανοιξιάτικο look. Πρωταγωνιστής του συνόλου της ήταν το ροζ κοστούμι Hugo Boss το οποίο συμπεριλάμβανε κι μία ζώνη με ασημένια αγκράφα.

Το ίδιο κοστούμι έχει φορέσει ξανά η βασίλισσα της Ισπανίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2023. Το σοφιστικέ στιλ άλλωστε είναι από τα αγαπημένα της και το προτιμά συχνά στις επίσημες εμφανίσεις της. ή 


Βασίλισσα Letizia | H σοφιστικέ εμφάνιση στο πλευρό του Felipe

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο στιλ της

Ξεχωριστή πινελιά ήταν το crochet τοπ που επέλεξε για να το συνδυάσει. Αυτή τη φορά δεν προτίμησε κάποιο πουκάμισο ή μεταξένια μπλούζα αλλά ένα κομμάτι από το brand Pomeline που έχει έδρα το νησί La Palma.

Το συγκεκριμένοι σχέδιο έχει βαφτιστεί ως "top Letizia" και είναι μια αναφορά στα νησιώτικα σύνολα που καθιέρωσε η Letizia κατά την επίσκεψή της στο La Palma μετά από μία έκρηξη ηφαιστείου και που σχολιάστηκαν έντονα.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ροζ γόβες από το αγαπημένο της brand Carolina Herrera και vintage κοσμήματα. Τα Yanes σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού που προτίμησε τα έχει από την εποχή που ήταν ακόμη πριγκίπισσα της Asturias - τίτλο που κατέχει σήμερα η μεγάλη κόρη της, Leonor. Φυσικά, από τα δάχτυλά της δεν έλειπε και το αγαπημένο της δαχτυλίδι Coreterno.

Βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia

Η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe συμπληρώνουν 20 χρόνια γάμου

Είναι το μοναδικό δαχτυλίδι που προτιμά να φορά η βασίλισσα αντί για τη βέρα της. Σε αντίθεση με τον βασιλιά Felipe που δεν την αποχωρίζεται ποτέ από τα δάχτυλά του. Αυτό είναι και μία απόδειξη της αγάπης και της αφοσίωσής τους στη σύζυγό του

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας θα γιορτάσει σε λίγες εβδομάδες τα 20 χρόνια γάμου. Στις 22 Μαΐου συμπληρώνουν δύο δεκαετίες παντρεμένοι μέσα στις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις ως ζευγάρι. 

Διαβάστε Επίσης