Βασιλιάς Willem-Alexander | Το αστείο του για το photoshop της Kate Middleton

Το νούμερο ένα θέμα συζήτησης των ημερών σχολίασε και ο Βασιλιάς Willem-Alexander.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton συνεχίζει να μονοπωλεί τα διεθνή media με την απουσία της από τη δημόσια ζωή. Η συζήτηση έγινε ακόμη πιο έντονη μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας της Ουαλίας στο Instagram. Ακόμα και ο βασιλιάς Willem-Alexander σχολίασε το πορτρέτο που μοιράστηκε την Ημέρα της Μητέρας και που στη συνέχεια πέντε μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να αποσύρουν από το αρχείο τους. 

Στο πλαίσιο των επίσημων καθηκόντων του ο βασιλιάς της Ολλανδίας συνομίλησε με πολίτες την Τετάρτη και ρωτήθηκε από μια ομάδα παιδιών για μία δική του οικογενειακή φωτογραφία. Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima έχουν τρεις κόρες. "Αλήθεια; Σε περίπτωση που δεν την έκανα phοtoshop" αστειεύτηκε ο 56χρονος μονάρχης. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν εμπλακεί σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση που ξεκίνησε από τα μέσα Ιανουαρίου όταν η Kate Middleton υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα για το οποί κανείς δεν γνώριζε και καμία λεπτομέρεια δεν έχει έκτοτε αποκαλυφθεί. 

Η φωτογραφία ήταν μια προσπάθεια να καθησυχάσει τις επίμονες ερωτήσεις των royal fans για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα. Ωστόσο, γέννησε νέα ερωτηματικά λόγω της επεξεργασίας που φέρεται να της έχει κάνει η Kate Middleton. Πλέον οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν βγει εκτός ελέγχου. Το τελευταίο κεφάλαιο στο KateSpiracy κάνει λόγω για κρίση στον γάμο του William και της Kate. 

Διαβάστε Επίσης