Πρίγκιπας William | Το τρυφερό σχόλιο για την Kate Middleton μετά το viral βίντεο

Τι είπε ο πρίγκιπας William για τη σύζυγο του στην τελευταία του εμφάνιση;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William συνεχίζει τα επίσημα καθήκοντα με άλλη διάθεση μετά το viral βίντεο με την Kate Middleton. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Sun και δείχνει τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην αγορά του Windsor.

Μία έξοδος που παλαιότερα δεν θα λάμβανε τόση μεγάλη προσοχή σήμερα γίνεται το νούμερα ένα θέμα συζήτησης. Η εμφάνιση της Kate Middleton στο Farm Shop είναι μία από τις ελάχιστες στιγμές που την έχουμε δει δημόσια μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στα μέσα Ιανουαρίου. 

Ωστόσο, το βίντεο δημιούργησε νέες θεωρίες συνωμοσίας για την μακρά περίοδο ανάρρωσης της πριγκίπισσας. Παρόλα αυτά διέψευσε αυτούς που μιλούσαν για κρίση στο γάμο τους. Τη φήμη αυτή ακολουθούσε μία ακόμη που έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο και αυτό αφορούσε την Rose Hanbury. Η ίδια μάλιστα αναγκάστηκε να σπάσει της διαψεύδοντας όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον πρίγκιπα William.

Στην επίσκεψή του στο Sheffield, την Τρίτη 19 Μαρτίου, ο πρίγκιπας William συμμετείχε σε μια εκδήλωση που έχει σχέση με κοινωνικούς σκοπούς. Ένα πάθος που έχει εμπνευστεί από τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Η προσοχή του είναι στραμμένη στους άστεγους. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Homewards Sheffield Local Coalition στην the Millennium Gallery ο πρίγκιπας έκανε έναν εποικοδομητικό διάλογο αναφορικά με στρατηγικές που θα περιορίσουν την αστεγία. 

Όταν το θέμα της πρώιμης παιδικής ηλικίας αναφέρθηκε από τον Chief Executive του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, Kate Joseph ο πρίγκιπας William υπογράμμισε την θετική επιρροή των project που χειρίζεται η Kate Middleton. "Αυτό είναι το πεδίο δράσης της συζύγου μου, πρέπει να είναι εδώ" είπε χαμογελώντας. 

Η επίσκεψη ήταν επίσης μια συνθήκη καλών νέων αφού μία δωρεά, μεγαλύτερου του ενός εκατομμυρίου, ανακοινώθηκε για την ενίσχυση νέων ενοίκων και τις πρώτες ανάγκες τους. Η πρωτοβουλία αυτή προήλθε από έναν από τους συνεργάτες της Homewards που εγκαινίασε ο πρίγκιπας William το περασμένο καλοκαίρι. 

Διαβάστε Επίσης