Σοφία της Ισπανίας | Το ατύχημα του εγγονού της στο σκι

Η Σοφία της Ισπανίας έχει μεγάλη αδυναμία σε όλα της τα εγγόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναστάτωση προκάλεσαν τα νέα του ατυχήματος του νεαρού μέλους της βασιλικής οικογένειας. Η Σοφία της Ισπανίας έχει μεγάλη αδυναμία σε όλα τα εγγόνια της και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ο Miguel Urdangarin. Ο 21χρονος είναι το τρίτο αγόρι της Infanta Cristina και του Iñaki Urdangarin.

Ο ανιψιός του βασιλιά Felipe έκανε στην Ελβετία ένα μάθημα για να γίνει εκπαιδευτής σκι και είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Το περιστατικό τράβηξε την προσοχή των media και φυσικά αναστάτωσε τους royal fans.

Η μητέρα του έσπευσε στο πλευρό του

Σύμφωνα με πηγές, ο Miguel Urdangarin τραυματίστηκε σε ένα από τα γόνατά του κατά τη διάρκεια της εξάσκησής του. Ο νεαρός εθεάθη να περπατά στη Γενέβη με νάρθηκα στο γόνατο το οποίο δείχνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Στο άκουσμα των νέων, η Infanta Cristina, που βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική, έπρεπε να επιστρέψει στη Γενέβη για να είναι στο πλευρό του γιου της και να τον στηρίξει.

Το περιοδικό Hola επιβεβαίωσε ότι ο εγγονός της Σοφίας της Ισπανίας θα κάνει χειρουργείο.

Ποιος είναι ο Miguel Urdangarin

Ο μικρότερος γιος της Infanta Cristina, μετά το ξακουστό Λύκειο Ecolint στην ελβετική πόλη, μετακόμισε στη βρετανική πρωτευούσα για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Θαλάσσια Βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Southampton στο Ηνωμένο Βασίλειο και επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του στη Γενέβη.

Για την Infanta Cristina αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή της αφού έχει πρόσφατα υπογράψει το διαζύγιο της με τον Iñaki Urdangarin μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα χωρισμού.

Παρά τις δυσκολίες που βίωνε η οικογένεια, ο Miguel Urdangarin διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ και προσπάθησε να έχει στενή σχέση με τα αδέρφια του Juan, Pablo και Irene. Ο 21χρονος μοιράζεται το ίδιο πάθος με τη μητέρα του που είναι τα σπορ και εξασκείται σε δραστηριότητες όπως το surfing και το τένις σε σταθερή βάση.

Παρόλο που μοιάζει πάντα σοβαρός, λέγεται πως είναι διασκεδαστικός και αστείος και ο χαρακτήρας του έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν της ξαδέρφης του, Infanta Sofia. Και μπορεί η Σοφία της Ισπανίας να μην τον βλέπει συχνά λόγω της απόστασης αλλά δεν τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εγγόνια της. 

Διαβάστε Επίσης