Halle Berry | Η εκ βαθέων εξομολόγηση για τη δική της μάχη με την περιεμμηνόπαυση

Η Χολιγουντιανή σταρ κάθισε στο πλευρό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Jill Biden και περιέγραψε τη δική της εμπειρία με μία αχαρτογράφητη φάση στη ζωή των γυναικών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Halle Berry προχώρησε σε μία ειλικρινή συζήτηση με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Dr. Jill Biden σχετικά με την εμμηνόπαυση και την υγεία των γυναικών. Μεταξύ των αποκαλύψεων που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ήταν η προσωπική εμπειρία της Berry με την περιεμμηνόπαυση, ένα θέμα που πιστεύει ότι αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και κατανόησης.

Η 57χρονη ηθοποιός αφηγήθηκε το ταξίδι της, εκφράζοντας την αρχική δυσπιστία της για το γεγονός ότι θα περνούσε ακόμη και την περιεμμηνόπαυση, δεδομένης της γενικότερης υγείας και της φυσικής της κατάστασης. Έχοντας διαχειριστεί τον διαβήτη από την ηλικία των 20 ετών, υπέθεσε ότι θα μπορούσε να περάσει αυτή τη φάση χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ωστόσο, η οπτική της άλλαξε δραστικά όταν αντιμετώπισε συμπτώματα που αρχικά τα πέρασε για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Halle Berry | Η εκ βαθέων εξομολόγηση για τη δική της μάχη με την περιεμμηνόπαυση

Η Berry περιέγραψε μια στιγμή αφόρητου πόνου μετά τη σεξουαλική επαφή, γεγονός που την ώθησε να ζητήσει άμεση ιατρική βοήθεια. Το σοκαριστικό είναι ότι ο γιατρός της διέγνωσε λανθασμένα τα συμπτώματά της ως τη "χειρότερη περίπτωση έρπητα" που είχε δει ποτέ. Στην αρχή, η Χολιγουντιανή σταρ ήταν κάθετα αρνητική, καθώς επέμενε ότι δεν ήταν δυνατόν να έχει τον ιό. Οι επακόλουθες εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι ούτε η ίδια ούτε ο σύντροφός της, ο μουσικός Van Hunt, είχαν μόλυνση.

Μετά από σκέψη, η Berry συνειδητοποίησε ότι τα συμπτώματά της ευθυγραμμίζονταν με εκείνα που συνήθως συνδέονται με την περιεμμηνόπαυση. Σε εκείνο το σημείο της ομιλίας της, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την έλλειψη γνώσης και προετοιμασίας του γιατρού της σχετικά με αυτή τη μεταβατική φάση στη ζωή μιας γυναίκας. "Ο γιατρός μου δεν είχε καμία γνώση και δεν με προετοίμασε. Ήταν απίστευτο, μα αληθινό".

Διαβάστε Επίσης