Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Άννα, Sarah Ferguson | Ο λόγος που φόρεσαν πράσινο στην πασχαλινή λειτουργία

Μπορεί αρκετοί να νόμιζαν ότι η επιλογή είναι τυχαία, όμως, ήταν άκρως συμβολική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έδωσαν το παρών στην πασχαλινή λειτουργία την Κυριακή μαζί με πολλά μέλη της οικογένειάς τους. 

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χαρακτήρισαν την έξοδο ως "πολύ ενθαρρυντική" όσον αφορά την πρόοδο της θεραπείας του βασιλιά, καθώς ο Κάρολος χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος. Περισσότερη αισιοδοξία υπήρχε στα ρούχα των μελών της οικογένειάς του - καθώς τρεις από τις γυναίκες στη ζωή του μονάρχη επέλεξαν να φορέσουν ένα σημαντικό χρώμα. 

Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Άννα, Sarah Ferguson | Ο λόγος που φόρεσαν πράσινο στην πασχαλινή λειτουργία

Η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και η Sarah Ferguson, δούκισσα της Υόρκης, επέλεξαν δημιουργίες σε διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, ένα χρώμα που παραδοσιακά συνδέεται με τη φύση, την άνοιξη και τη νέα ζωή. 

πριγκίπισσα Άννα

Ενώ η βασίλισσα έλαμπε με ένα βασιλικό σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα παλτό της Anna Valentine, η πριγκίπισσα Άννα ήταν κομψή με ένα πράσινο παλτό σε mind απόχρωση και ένα ασορτί καπέλο με φτερά, ενώ η Sarah Ferguson έκανε μια τολμηρή εμφάνιση με ένα φόρεμα σε απόχρωση φτέρης. Συγκινητικό είναι ότι οι Royal επέλεξαν επίσης το πράσινο πριν από δύο χρόνια, όταν απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρίγκιπα Φίλιππο σε μια ευχαριστήρια τελετή προς τιμήν του. Οι τρεις γυναίκες επέλεξαν την πράσινη απόχρωση καθώς το συγκεκριμένο χρώμα συμβολίζει τα "νέα ξεκινήματα". 

Sarah Ferguson

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2022, η βασίλισσα Ελισάβετ Β', η πριγκίπισσα Άννα και η Καμίλα, τότε δούκισσα της Κορνουάλης, φορούσαν βαθιές αποχρώσεις του χρώματος, ενώ και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ακολούθησε το παράδειγμα επιλέγοντας ένα εφαρμοστό πράσινο φόρεμα με παλτό. Η απόχρωση ήταν ένας εύστοχος τρόπος να θυμηθεί η βασίλισσα τον εκλιπόντα σύζυγό της, του οποίου το χρώμα της λιβιέρας ήταν το πράσινο του Εδιμβούργου.