Πρίγκιπας William | Η φάρσα που τρόμαξε τις ξαδέρφες του, Βεατρίκη και Ευγενία

Ο πρίγκιπας William βρήκε την ευκαιρία να κάνει πλάκα με τις πριγκίπισσες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι από τις πιο πολυσυζητημένες. Η ζωή τους δίνει πάντα αφορμές για δημοσιεύματα. Κυρίως όταν είναι ειδική περίσταση, όπως είναι και το Πάσχα. Τα βασικά μέλη της, τηρώντας την παράδοση, παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία στο Windsor. Φέτος, υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις. Ο πρίγκιπας William προτίμησε να περάσει τη μέρα αυτή με την Kate Middleton, που ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο, και τα τρία παιδιά τους: George, Charlotte και Louis.

Η εμφάνιση του Καρόλου και οι απουσίες

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη δική του διάγνωση με καρκίνο στρέφοντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα και φαινόταν ευδιάθετος ενώ χαιρετούσε το πλήθος που περίμενε από νωρίς έξω από το κάστρο για την άφιξή του.

Το παρών έδωσαν επίσης η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της Sir Timothy Laurence και ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου. Απόντες ήταν όμως και κάποια άλλα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας: οι Zara και Mike Tindall, ο Peter Phillips, η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Edoardo Mapelli Mozzi, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον Jack Brooksbank και η Λαίδη Louise.

Σε κάθε περίπτωση το τελετουργικό που ακολουθεί την πασχαλινή λειτουργία είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο ημερολόγια των Βρετανών royals. Και παρά την απουσία των νεότερων μελών από τη φετινή γιορτή αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης και έγιναν viral με ανέκδοτες ιστορίες. Μία από αυτές αφορούσε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η φάρσα που έκανε ο πρίγκιπας William στις ξαδέρφες του 

Ο πρίγκιπας William είχε καταφέρει να τρομάξει τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία σε ένα Πάσχα της παιδικής τους ηλικίας. Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό σεφ Darren McGrady δημιούργησε ένα σοκολατένιο αυγό για το παιδικό δωμάτιο εμπνευσμένο από τους στίχους του τραγουδιού Hickory Dickory Dock.

"Είχε ένα ρολόι στην κορυφή και ένα ποντίκι από ζαχαρόπαστα που έβγαινε από μία τρύπα" περιγράφει στο βρετανικό ΟΚ! ο σεφ. "Το στείλαμε να τοποθετηθεί στο παιδικό δωμάτιο αλλά 15 λεπτά αργότερα ο υπηρέτης το έφερε πίσω. Είπε 'η νταντά μου ζήτησε να το επιστρέψω. Ο πρίγκιπας William ανέβηκε σε μία καρέκλα και δάγκωνε το κεφάλι του ποντικού τρομάζοντας τη Βεατρίκη και την Ευγενία'".

Πρίγκιπας William | Η φάρσα που τρόμαξε τις ξαδέρφες του, Βεατρίκη και Ευγενία

Και συνέχισε: "Έπρεπε να φτιάξουμε αμέσως έναν άλλο ποντικό, να τον βάλουμε στην τρύπα και να το στείλουμε πίσω στο παιδικό δωμάτιο. Πιστεύω ότι η νταντά έβαλε το αυγό μακριά από εκεί που έφτανε ο William για να σιγουρευτεί ότι δεν θα συμβεί ξανά".

Διαβάστε Επίσης