Πρώτη ημέρα στο σχολείο | Charles Spencer και πριγκίπισσα Diana σε μία σπάνια φωτογραφία από τα μαθητικά τους χρόνια

Τα ταιριαστά outfits και οι αποκαλύψεις του Charles Spencer για την ημέρα που εκείνος και η αδικοχαμένη του αδερφή βρέθηκαν στην ίδια σχολική μονάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Charles Spencer, ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Diana, επιλέγει να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Τότε που η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν εν ζωή και μαζί δημιουργούσαν από κοινού αναμνήσεις. Στην τελευταία του ανάρτηση, η μηχανή του χρόνου γυρνά πίσω στα πρώτα μαθητικά τους χρόνια.

Την Τετάρτη, ο 9ος κόμης Spencer μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία με την Diana που χρονολογείται από το 1968. Στη φωτογραφία, τα δύο παιδιά φορούν ασορτί κόκκινες στολές, με τη λήψη, όπως είπε ο Spencer, να τραβήχτηκε σε μια μέρα ορόσημο στην εκπαίδευσή του σε ηλικία 4 ετών.

"Η πρώτη μου μέρα στο σχολείο, τον Σεπτέμβριο του 1968: ο πατέρας μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με εμένα και την αδελφή μου, Diana, λίγο πριν μας πάει στο Silfield, ένα πραγματικά υπέροχο δημοτικό σχολείο στο King's Lynn του Norfolk. Η διευθύντρια ήταν η δεσποινίς Jean Lowe, μια ζεστή και στοχαστική κυρία που αγαπούσε τα αγόρια και τα κορίτσια της", έγραψε ο Charles στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram. "Ήμουν εκεί μέχρι το 1972, όταν πήγα στο μέρος που αποκαλώ - στα απομνημονεύματά μου - "Ένα πολύ ιδιωτικό σχολείο".

H αναφορά έχει άμεσο παραλήπτη το Maidwell Hall, το οικοτροφείο μόνο για αγόρια στο οποίο ο 59χρονος Spencer φοίτησε από τα 8 έως τα 13 του χρόνια. Ο ιστορικός αντιμετωπίζει τα παιδικά τραύματα που υπέστη εκεί στο A Very Private School, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι υπήρξε θύμα σωματικής, λεκτικής και σεξουαλικής κακοποίησης στο σχολείο.

Στο βιβλίο του, ο δημοφιλής συγγραφέας αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες στην πρώτη του μέρα στο Silfield, μοιραζόμενος ότι σύμφωνα με την πρώην καθηγήτρια τους Miss Lowe, η Diana ήταν πάντα η υποστηρικτική αδελφή και "δεν ηρεμούσε" στην τάξη μέχρι να μάθει ότι ο μικρός της αδελφός ήταν καλά

Διαβάστε Επίσης