Βασίλισσα Mary | Η solo εμφάνιση στην Κοπεγχάγη που συζητήθηκε

Στην πρώτη επίσημη εκδήλωση που έγινε μετά το Πάσχα βρέθηκε η βασίλισσα Mary χωρίς να συνοδεύεται από τον βασιλιά Felipe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Mary έκανε μία solo εμφάνιση λίγες ημέρες μετά το Πάσχα. Επισκέφτηκε ένα μουσείο στην Κοπεγχάγη χωρίς να συνοδεύεται από τον βασιλιά Frederik. Η γεννημένη στην Αυστραλία βασίλισσα επέλεξε για την περίσταση μια navy καπαρντίνα. Η επίσημη εμφάνισή της στο Μουσείο Ελευθερίας έγινε με αφορμή την 75 επέτειο από τη δημιουργία της Εθνικής Φρουράς.

Πριν από την παρουσία της στο μουσείο είχαν προηγηθεί φήμες ότι η βασίλισσα Mary είχε εγκαταλείψει ένα οικογενειακό ταξίδι για να μείνει μακριά από τον βασιλιά Frederik. Η οικογένεια συνήθως ταξιδεύει τις ημέρες του Πάσχα με το Παλάτι να δηλώνει ότι θα ήταν η τελευταία εβδομάδα που η βασίλισσα Μαργαρίτα θα λειτουργούσε ως επικεφαλής καθώς σύσσωμη η οικογένεια ταξίδεψε εκτός Δανίας.

Βασίλισσα Mary | Η solo εμφάνιση στην Κοπεγχάγη που συζητήθηκε

Ωστόσο, η σημαία έξω από το κάστρο Amalienborg παρέμεινε αναρτημένη καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα που σημαίνει ότι τουλάχιστον o βασιλιάς Frederik, η βασίλισσα Mary ή ο γιος τους, διάδοχος πρίγκιπας Christian ήταν παρόντες στην κατοικία.

Η βασίλισσα Mary και ο βασιλιάς Frederik εθεάθησαν τελευταία φορά δημόσια στις 21 Μαρτίου όταν επισκέφτηκαν την έκθεση Frederik 10 – King of Tomorrow στο μουσείο Amalienborg. Η έκθεση τιμούσε την διαδοχή του μονάρχη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Παρά την χαρούμενη περίσταση, οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για το βασιλικό ζευγάρι αφού έπρεπε να διαχειριστούν τις φήμες ότι υπάρχει εξωσυζυγική σχέση ανάμεσα στην Μεξικανή socialite Genoveva Casanova και τον βασιλιά της Δανίας.

Διαβάστε Επίσης