Meghan Markle | Το ψέμα που κρύβει το νέο Instagram της

Ποιοι είναι οι followers της Meghan Markle στον νέο της λογαριασμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Meghan Markle ανακοίνωσε στις 14 Μαρτίου τη νέα της δραστηριότητα American Riviera Orchard με έναν (νέο) επίσημο λογαριασμό στο Instagram. Με το νέο λανσάρισμα η δούκισσα του Sussex φαίνεται να αφήνει πίσω της τον παλιό της εαυτό και να χτίζει μια νέα διαδικτυακή περιπέτεια. Αυτή περιλαμβάνει ένα website και ένα Instagram το οποίο είναι αφιερωμένο στο νέο της lifestyle brand.

Στην πρώτη της ανάρτηση η Meghan Markle διακρίνεται να μαζεύει λουλούδια και να μαγειρεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού I Wish You Love της Nancy Wilson. Το όνομα του νέου της project είναι American Riviera Orchard και είναι μια αναφορά στη Σάντα Μπάρμπαρα που είναι γνωστή ως η αμερικάνικη Ριβιέρα για τη κλίμα και την κουλτούρα του φαγητού της. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι και ο τόπος που ζουν η δούκισσα του Sussex με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δύο παιδιά τους, Archie και Lilibet.

Τo ρεκόρ των followers και το ψέμα

To brand προσφέρει μια ποικιλία από προϊόντα που περιλαμβάνουν από βιβλία μαγειρικής μέχρι καλλυντικά. Μέσα σε λίγες ώρες ο λογαριασμό τους στο Instagram άγγιξε αριθμό ρεκόρ φτάνοντας τους 585 χιλιάδες ακολούθους.

Ωστόσο, η βρετανική εφημερίδα Express υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι αληθινοί. Η Stacey Wong, η PR expert της εταιρίας Own Your Space, έκανε μία ανάλυση για τους followers της Meghan Markle. Ανακάλυψε ότι το 13.77% μπορεί να είναι "ψεύτικοι ακόλουθοι" κάτι που αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα διαχείρισης του brand.

Η "απειλή" που αντιμετωπίζει η Meghan Markle

H Wond προειδοποιεί ότι το 7.25 των ύποπτων followers και το 6.52 των bots ή τον ψεύτικων λογαριασμών δημιουργεί μια σημαντική απειλή για την αξιοπιστία του brand της Meghan Markle.

Οι ψεύτικοι ακόλουθοι θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την αυθεντικότητα και την αξιοπιστία της online παρουσίας της η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την φερεγγυότητα και την ικανότητα να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους πραγματικούς followers.

"Με την αύξηση του influencer marketing και την αυξανόμενη έμφαση στις αυθεντικές σχέσεις με το κοινό, η παρουσία των fake followers μπορεί να αμαυρώσει την αξιοπιστία της Meghan και να παρακωλύσει την ικανότητα να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους αυθεντικούς ακολούθους".

Διαβάστε Επίσης