Βασιλιάς Felipe | Επισκέφτηκε τη Σοφία της Ισπανίας στο νοσοκομείο

Στο πλευρό της μητέρας του θέλησε να βρεθεί ο βασιλιάς Felipe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Felipe βρέθηκε στο Ruber Internacional Hospital της Μαδρίτης για να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Σοφία της Ισπανίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας ουρολοίμωξης.

Ο Ισπανός βασιλιάς πήγε στο νοσοκομείο με την ελπίδα να λάβει καλά νέα για την εξέλιξη της υγείας της μητέρας του. Ο σύζυγος της βασίλισσας Letizia έφτασε με το αυτοκίνητό του και αφού το πάρκαρε δίπλα στην είσοδο του κτιρίου, μπήκε στο λόμπι του νοσοκομείου με κατεύθυνση το δωμάτιο όπου βρίσκεται η μητέρα του υπό παρακολούθηση των γιατρών.

Μετά από μισή ώρα παραμονής, ο βασιλιάς Felipe εξήλθε από το νοσοκομείο και σταμάτησε στα συγκεντρωμένα media. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του θέλησε να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους ότι η μητέρα του είναι "πολύ καλά, σε καλή ψυχολογία και έτοιμη να επιστρέψει όσο σύντομα γίνεται".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του επικεφαλής του κράτους της Ισπανίας, η Σοφία αναρρώνει "πολύ γρήγορα και επιθυμητά" από την μόλυνση που την οδήγησε να νοσηλευτεί την προηγούμενη νύχτα.

Το Παλάτι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά η αισιόδοξη στάση του βασιλιά Felipe δείχνει ότι η υγεία της 85χρονης μητέρας του βελτιώνεται ικανοποιητικά.

Η ουρολοίμωξη συνήθως επιβάλει θεραπεία με αντιβιοτικά καθώς προκαλείται από βακτήρια που εισχωρούν στο ουροποιητικό σύστημα.

Διαβάστε Επίσης