Βασιλιάς Felipe | Τους εξέπληξε όλους στην Ολλανδία

Τι έκανε ο βασιλιάς Felipe στην επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μαζί με τη βασίλισσα Letizia;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Felipe, μαζί με τη βασίλισσα Letizia, έκαναν αίσθηση στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Ολλανδία δείχνοντας μια ζεστασιά και οικειότητα σπάνια για royals. O πατέρας της πριγκίπισσας Leonor και της Infanta Sofia άφησε μια καλή εντύπωση με την ενεργή και ενθουσιώδη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της κοινότητας.

Με την άφιξή τους στην Ολλανδία το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας έπρεπε να ακολουθήσει άμεσα ένα γεμάτο πρόγραμμα με επίσημες εμφανίσεις και επισκέψεις. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με γεύμα καλωσορίσματος στο παλάτι του Άμστερνταμ με οικοδεσπότες τη βασίλισσα Maxima και τον βασιλιά Willem-Alexander.

Στη συνέχεια, οι δύο βασίλισσες είχαν χρόνο για χαλάρωση ενώ οι σύζυγοί τους συνέχισαν το πρόγραμμά τους με κορυφαία στιγμή του να είναι η επίσκεψη στο Cruyff Foundation.

Ο βασιλιάς Felipe και ο βασιλιάς Willem-Alexander συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τη νεολαία. Προπονητές ενθαρρύνουν τα παιδιά να συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το kickboxing δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ομαδικότητας και χαράς.

Ο Ισπανός μονάρχης δεν παρακολουθούσε απλά αλλά συμμετείχε με ενθουσιασμό παίρνοντας μέρος στις ελεύθερες βολές στο μπάσκετ και ζώντας αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει selfies και να ποζάρει για ομαδικές φωτογραφίες μαζί τους.

Αυτές οι αυθόρμητες και αυθεντικές κινήσεις έδωσαν μια πιο προσιτή και ανθρώπινη εικόνα της μοναρχίας, κάτι που αντηχεί θετικά στους πολίτες αλλά και στους επισήμους της Ολλανδίας.

Η επίσκεψη αντανακλά τη φιλία ανάμεσα στους δύο μονάρχες που έδειξαν για ακόμη μία φορά την ικανότητα να συνδέονται με τον κόσμο πέρα από την παραδοσιακή έννοια της βασιλείας.

Με τα αληθινά χαμόγελα και την χειροπιαστή χαρά ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia κατάφεραν να κάνουν το ταξίδι τους στην Ολλανδία κύριο θέμα συζήτησης, τόσο για την ανθρώπινη ζεστασιά όσο και για τη διπλωματική του επιτυχία.

Διαβάστε Επίσης