Σοφία της Ισπανίας | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ποια άλλη royal συνάντησε η Σοφία της Ισπανίας στην πανεμφάνισή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Σοφία της Ισπανίας έκανε την επανεμφάνισή της στη δημόσια σφαίρα μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Μαδρίτης. Η μητέρα του βασιλιά Felipe βρέθηκε στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την νόσο Αλτσχάιμερ στην Κρακοβία.

Η παρουσία της σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση στην Πολωνία ξεδίπλωσε την αφοσίωσή της στις αιτίες της νόσο και την γρήγορη ανάρρωσή της μετά την ουρολοίμωξη που αντιμετώπισε. Η 84χρονη βασίλισσα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 13 Απριλίου έχοντας μείνει στο τέσσερις μέρες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ruber δέχτηκε τη στήριξη της οικογένειάς της αλλά και τις επισκέψεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να τη δουν ήταν ο γιος της βασιλιάς Felipe, η νύφη της βασίλισσα Letizia, η κόρη της Infanta Elena και η αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο η Σοφία της Ισπανίας ταξίδεψε στην πολωνική πόλη για το σημαντικό συνέδριο. Η εκδήλωση συγκεντρώνει ειδικούς από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τη γνώση τους, τις καινοτομίες και την έμπνευσή τους σχετικά με την ασθένεια.

Στο ίδιο συνέδριο η Σοφία της Ισπανίας βρέθηκε ξανά με την παλιά της φίλη, πριγκίπισσα Muna της Ιορδανίας που είναι η μητέρα του βασιλιά Abdullah και πεθερά της βασίλισσας Ράνια. Οι δύο γυναίκες έχουν κοινό ενδιαφέρον για τη μάχη ενάντια στο Αλτσχάιμερ και έχουν λάβει τον τιμητικό τίτλο της πρέσβειρας σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Διαβάστε Επίσης