Βασίλισσα Letizia | Με ρομαντικό ροζ φόρεμα σε επίσημο γεύμα

Το κολακευτικό σύνολο που επέλεξε η βασίλισσα Letizia στη νέα της εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia ένα ρομαντικό φόρεμα που έχει τουλάχιστον τρία χρόνια στη ντουλάπα της. Η βασίλισσα της Ισπανίας εμφανίστηκε με αυτό στο επίσημο γεύμα Cervantes Prize που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου. Στο πλευρό της είχε και τον σύζυγό της, βασιλιά Felipe.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι, διακρίθηκε ο Ισπανός συγγραφέας Luis Mateo Diez. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο βραβευμένος συγγραφέας καθώς κι άλλοι εκπρόσωποι από τον κόσμο των γραμμάτων.

Για την περίσταση η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα ροζ φόρεμα του Ισπανού σχεδιαστή Pedro del Hierro, με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στη Σουηδία τον Νοέμβριο του 2021. Τον συνδύασε με μία ένα ζευγάρι nude Carolina Herrera και ξεχωριστά σκουλαρίκια.

Βασίλισσα Letizia | Με ρομαντικό ροζ φόρεμα σε επίσημο γεύμα

Tο ρομαντικό μακρυμάνικο φόρεμά της Letizia, που έχει φλοράλ λεπτομέρειες από μεταξένια οργάντζα, κέρδισε τις εντυπώσεις. Θετικά σχόλια είχε κερδίσει από την πρώτη φορά που το φόρεσε αν και τότε, λόγω της θερμοκρασίας που επικρατούσε, χρειάστηκε να το συνδύασε με παλτό.

Σήμερα, δεδομένης της καλής συνθήκης μέσα στο Παλάτι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλες τις λεπτομέρειες του συνόλου της.

Μια ακόμη μινιμαλιστική πινελιά στο σύνολό της ήταν τα οριζόντια σκουλαρίκια της που ήταν διακοσμημένα με τρία μικρά διαμάντια. Από την εμφάνισή της δεν έλειψε και το δαχτυλίδι Coreterno που έχει συναισθηματική αξία για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης