8 celebrities που έλαβαν τη μαρμελάδα της Meghan Markle

H Meghan Markle εγκαινίασε το American Riviera Orchard αποκαλύπτοντας το πρώτο του προϊόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Meghan Markle έφερε μαρμελάδα στο εμπόριο και κάποιοι διάσημοι φίλοι της ήταν οι πρώτοι που πήραν ένα δείγμα από το προϊόν τους.

Η 42χρονη δούκισσα του Sussex εγκανίασε την είσοδο της στην lifestyle αγορά με την αποκάλυψη του American Riviera Orchard τον περασμένο Μάρτιο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά πράγματα για το ακριβές περιεχόμενό του. Ωστόσο, αρκετοί celebrities έχουν ήδη λάβει ένα βάζο με μαρμελάδα που έστειλε η Meghan Markle.

Μέχρι στιγμής, οκτώ σταρ έδειξαν το πακέτο που έλαβαν -δόθηκαν συνολικά 50 αριθμημένα βάζα- και ανάμεσά τους ήταν ένα μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner και μία φίλη της από τη σειρά Suits. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι "εκλεκτοί οκτώ";

Delfina Blaquier

Είναι παντρεμένη με τον καλό φίλο του πρίγκιπα Harry, Nacho Figueras. Η ίδια έδειξε τη μαρμελάδα που έλαβε σε story της στο Instagram. 

Mindy Kaling

Η φίλη της Meghan Markle έδειξε επίσης τη μαρμελάδα στο Instagram της.  

Tracee Ellis Ross

Το ίδιο έκανε με το δικό της βάζο και η ηθοποιός. 

Tracy Robbins

Η σχεδιάστρια ήταν μία από τους παραλήπτες των 50 βάζων μαρμελάδας. 

Abigail Spencer

Η συμπρωταγωνίστριά της στο Suits και φίλη της έγραψε λαμβάνοντας το δώρο της: "Αυτή η μαρμελάδα είναι η μαρμελάδα μου. Μια νόστιμη γεύση από αυτά που πραγματικά έρχονται... Σε αγαπώ Μ". 

Chrissy Teigen και John Legend

Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη μαρμελάδα και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του στο Instagram. "Αυτό μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες δοκιμές που κάναμε όλο τον χρόνο -το μόνο που χρησιμοποιήσαμε ήταν χωριάτικο ψωμί, αλατισμένο βούτυρο, τριπλή κρέμα μπρι, μια φέτα μπέικον και λίγη American Riviera Orchard μαρμελάδα. Πήρε περίπου 8 λεπτά συνολικά και μας έκανε χαρούμενους όλο το Σαββατοκύριακο". 

Kris Jenner

Στους παραλήπτες του πακέτου της Meghan Markle ήταν και η μητέρα των αδερφών Kardashian-Jenner.

Διαβάστε Επίσης