Βασίλισσα Letizia | Η κίνηση που αποκάλυψε την πραγματική κατάσταση της υγείας της

Η βασίλισσα Letizia δεν αφήνει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί να σταθεί εμπόδιο στα καθήκοντά της.

Μια στρατιωτική εκδήλωση ήταν η αφορμή για να κάνει το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας μια ακόμη δημόσια εμφάνιση. Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον βασιλιά Felipe αποδεικνύοντας πως δεν αφήνει το πρόβλημα υγείας της να σταθεί εμπόδιο στα καθήκοντά της. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ανάρρωσή της από τον τραυματισμό στο πόδι να είναι πιο αργή από όσο θα περίμενε.

Στις αρχές του μήνα, και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου, η βασίλισσα Letizia είχε ένα ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το δάχτυλο του δεξιού ποδιού της. Το ατυχές συμβάν άλλαξε σίγουρα το πρόγραμμά της αλλά δεν τη σταμάτησε από το να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Βέβαια, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς ότι δυσκολεύεται.

Η βασίλισσα Letizia, που είναι γνωστή για την κομψότητά της και θεωρείται ως ένα από τα fashion icon των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, χρειάστηκε να προσαρμόσει και το στιλ της. Αντικατέστησε τα χαμηλοτάκουνα παπούτσια της με άνετα αθλητικά έτσι ώστε να έχει την στήριξη που απαιτείται το πόδι της.

Βασίλισσα Letizia | Η κίνηση που αποκάλυψε την πραγματική κατάσταση της υγείας της

Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι ίσως να υπήρξαν επιπλοκές στην ανάρρωσή της. Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την πρώτη φορά που την είδαμε να φοράει sneakers σε δημόσια εμφάνισή της. Η προσοχή έχει στραφεί πλέον στην εξέλιξη της κατάστασης της υγεία της και πώς θα μπορούσε να επηρεάσει το πρόγραμμά της στο μέλλον

Μία ακόμη ένδειξη ότι η βασίλισσα Letizia δυσκολεύεται με το τραυματισμένο πόδι της είναι οι εκφράσεις στο πρόσωπό της. Αν και προσπαθεί να κρύψει τη δυσφορία της οι εκφράσεις της και η στάση του σώματος δείχνουν την πραγματική κατάσταση και τον πόνο που πιθανότατα βιώνει.

Διαβάστε Επίσης