Βασίλισσα Letizia | To casual look στη συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γουατεμάλα

Η βασίλισσα Letizia βρίσκεται σε επίσημο ταξίδι στη Γουατεμάλα και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες τις συναντήσεις.

Μετά από μία 11ωρη πτήση η βασίλισσα Letizia προσγειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο La Aurora. Μετά από λίγες ώρες απαραίτητης ξεκούρασης η βασίλισσα της Ισπανίας ξεκίνησε και επίσημα την επίσκεψή της στη Γουατεμάλα. Η πρώτη της συνάντηση στην Λατινική Αμερική ήταν με την Πρώτη Κυρία της χώρας.

Η Lucrecia Peinado υποδέχτηκε τη βασίλισσα Letizia στο Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν ότι και οι δύο κυρίες επέλεξαν άνετα παπούτσια για την εμφάνισή τους.

Το reunion το δύο γυναικών 

Οι δυο τους γνωρίζονται ήδη. Ο πρόεδρος της Γουατεμάλα και η σύζυγός τους επισκέφτηκαν την Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2024 και ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας οργάνωσαν γεύμα προς τιμήν τους στο Βασιλικό Μέγαρο στη Μαδρίτη.

Η επανένωση των δύο γυναικών ήταν ιδιαίτερα ζεστή και πόζαραν μαζί χαρούμενες στους φωτογράφους και στους εκατοντάδες δημοσιογράφους από τη Γουατεμάλα που κάλυψαν την επίσκεψη της Ισπανίδας βασίλισσας.

Με αυτή την καλή αρχή, το επίσημο ταξίδι ξεκίνησε, συμπληρώνοντας το 9ο συνολικά που κάνει η Letizia από τότε που έγινε βασίλισσα το 2014.

Βασίλισσα Letizia | To casual look στη συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γουατεμάλα

Το στιλ που επέλεξε η βασίλισσα Letizia στο ταξίδι της

Μιλώντας για τα άνετα παπούτσια, στην περίπτωση της βασίλισσας Letizia αποτελεί μια αναμενόμενη επιλογή. Τις τελευταίες εβδομάδες επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της αθλητικά λόγω ενός θέματος υγείας που έχει προκύψει με το πόδι της. Συνέχισε τη νέα αυτή τάση και στη Γουατεμάλα αντικαθιστώντας τα sneakers με μποτάκια Panama Jack που σέταρε με το εργατικό γιλέκο της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λαδί παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Η Πρώτη Κυρία της Γουατεμάλα πιθανότατα να επέλεξε αθλητικά ως ένδειξη συμπαράστασης στην καλεσμένη της με την οποία έχει ήδη αποδειχτεί ότι έχει καλή σχέση.

Ένα ακόμη πράγμα που ενώνει την Πρώτη Κυρία της Γουατεμάλa με τη βασίλισσα Letizia είναι ο αγώνας που δίνει ενάντια στη φυλετική βία.

Διαβάστε Επίσης