Γιατί ο πρίγκιπας George δεν πήγε στον γάμο του νονού του, δούκα του Westminster

Ο Hugh Grosvenor παντρεύτηκε την Olivia Henson, αλλά μόνο ο πρίγκιπας Willam έδωσε το παρόν στον γάμο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι περίμεναν ότι ο πρίγκιπας George θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως pageboy στον γάμο του δούκα του Westminster, Hugh Grosvenor και της αγαπημένης του Olivia Henson. Όμως, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν παρέστη καν. Ο λόγος που οι περισσότεροι θεωρούσαν σίγουρη την παρουσία του διαδόχου στον γάμο είναι η σχέση του με τον δούκα του Westminster: ο Hugh Grosvenor είναι στενός φίλος του πατέρα του, πρίγκιπα William και ένας από τους νονούς του. 

Διαβάστε Επίσης

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό του Τσέστερ, πόλη στη Βορειοδυτική Αγγλία, παρουσία 400 καλεσμένων της υψηλής κοινωνίας, του πρίγκιπα William και της ξαδέλφη του, πριγκίπισσας Ευγενίας. Αν και δεν υπήρξε κάποια επίσημη εξήγηση για την απουσία του George, ο λόγος μοιάζει να είναι εντελώς πρακτικός: ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ημέρα που ο πρίγκιπας είχε σχολείο. Την περασμένη εβδομάδα, ο William είχε αποκαλύψει ότι η πριγκίπισσα Charlotte διανύει περίοδο εξετάσεων στο σχολείο και πιθανότατα να ισχύει και για τον μεγάλο της αδελφό το ίδιο. 

Συμπληρωματικά, η πρίγκιπας William είχε ενεργό ρόλο στον γάμο του στενού του φίλου- ήταν ένας από τους κουμπάρους- και πιθανότατα δεν θα μπορούσε να έχει τον νου του στον George στη διάρκεια της τελετής, από τη στιγμή μάλιστα που η σύζυγό τους, Kate Middleton, δεν ήταν παρούσα. 

Διαβάστε Επίσης