Το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που θέλει να παίξει στο Bridgerton

Μετά τη βασίλισσα Καμίλα ένα ακόμη μέλος της οικογένειας δηλώνει fan του Bridgerton.

Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών της σειράς. Ο νέος κύκλος επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης του Colin Bridgerton και της Penelope Featherington. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν μιλήσει για την εξέλιξη που έχουν οι ήρωές τους αλλά και τις ερωτικές σκηνές που χρειάστηκε να γυρίσουν.

Η σειρά έχει αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και από αυτούς δεν λείπουν και οι royals. Λίγες ημέρες νωρίτερα η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε ότι είδε τα πρώτα επεισόδια του Bridgerton. Δεν είναι όμως το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που δηλώνει δημόσια fan της σειράς. Ο λόγος για τη Sarah Ferguson που το πήγε μάλιστα και ένα βήμα παρακάτω αφού επιθυμεί να κάνει guest εμφάνιση σε κάποιο από τα επεισόδια.

"Θέλω να είμαι στο Bridgerton" ανέφερε χαρακτηριστικά η 64χρονη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning Britain. "Πιστεύω ότι η Λαίδη Penelope θα πρέπει να έχει μία φίλη με κόκκινα μαλλιά όπως εγώ. Δεν νομίζετε; Το αφήνω να υπάρχει".

Η μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και της πριγκίπισσας Βεατρίκης έχει εκφράσει ξανά την αγάπη της για τη σειρά του Netflix. "Λάτρεψα το Bridgerton τόσο πολύ που το είδα δύο φορές, αμέσως" δήλωσε το 2021 η δούκισσα της Υόρκης. "Έχω εμμονή με αυτό. Πιστεύω ότι η Daphne είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας, καθώς την βλέπουμε να μαθαίνει τη ζωή. Μου αρέσει ο τρόπος που μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη δυνατή φωνή της. Μου ακούμπησε γιατί τώρα είναι η στιγμή για τις γυναίκες να μιλήσουν".

Διαβάστε Επίσης